reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Wszystkiego dobrego dla Sewerynka z okazji 10-ciu miesięcy:-D
Kurcze, ale ten czas leci. Nasze dzieci niedługo z naszą pomocą będą zdmuchiwały pierwszą świeczke:szok:.
Dzisiaj w nocy ani razu nie wstawałam do Dominika, wprawdzie przebudził się dwa razy ale nie płakał, chwilke pogadał, pomarudził i spał dalej:-). Wczoraj wstał tylko raz , pobiegłam go karmić chociaż też nie płakał- może to moja nadgorliwość w bieganiu na każde zamarudzenie powodowało ,że nie przesypia nocy???:sorry2:

Hej dziewczyny,
Ja ostatnio też mam mniej czasu, mała śpi coraz krócej w dzień i zaczeła budzić się w nocy:-(.
Zmywarki nada nie wybrałam ale przeprowadziłam małą selekcję, teraz zostały mi dwa modele i z tego coś wybiorę.
Syneczki, Kluska - miałam taki sam problem z butelką jak wy ale szwagierka poradziła żebym spróbowała kauczukowych smoczków, bo ona też tak miała z córką. No i tak zrobiłam. Ze smoczków sylikonowych profilowanych i Aventu nie chciałą pić, z kauczukowego Canpolu tak sobie, za to z Nuka poszło jej świetnie:-D. Na początku trochę wolo bo 180 ml piła przez 30 min, ale potem już był coraz lepiej, gdy się już przyzwyczaiła do butelki znowu zaczełam dawać jej w Avencie bo szybciej leci i lepiej się myje smoczek i butelkę, a 210 ml wypija w 5 min:-).
Patrysia - wszystkiego najlepszego dla Sewcia

Buiaki dla mamuś i ich pociech

Patrysia wielkie buziaki dla Sewcia od ciotki forumki z okazji 10 miesiecznicy ;-):-Dto my następni w kolejce po życzonka:tak:no i gratulacje kroczków
no i niedługo bedziemy dmuchac świeczki jak to szybko zleciało:tak:
anna-ajra album śliczny szukałam na prezent dla mojej siosrty M miał byc chrzestnym i dziewczyny mówiły ze musi byc pisany jakimś długopisem , kory sie nie rozmazuje bo strony są ślizgie wiec zrezygnowałam ale kusiło mnie bardzo:tak:
kluska te teściowe moja do aniołów też nie nalezy ale przestałam do tego przywiązywać jaką kolwiek uwagę
buziaki dla dzidziusiów

Majka ma temperaturę:-( i na razie żadnych innych objawów choroby nie ma! Mam nadzieję, że to żąbki i jutro będzie wszystko ok. Teraz śpi ale co chwilę popłakuje przez sen biedactwo:-(

Znacie może jakiś fajny sklep internetowy z zabawkami?,bo u mnie w rodzinie sporo dzieciaków a prezenty pod choinkę już trzeba kupować a nikt na allegro nie ma wszystkiego co bym chciała, więc może w jakimś sklepie bym kupiła (zaoszczędiła bym na kosztach przesyłki).

hej
my wlasnie wrocilismy z zakupow i od moich rodzicow :-)
dziewczyny dziekuje w imieniu Sewcia za zyczonka :tak::-D
moniamonis - poszukaj w jakis centacj handlowych teraz jest duzy wybor nawet w tesco ogladalam wczoraj sliczne zabawki niektore wcale nie byly drogi potem jest jeszcze smyk :tak: no i oby Majeczce to na zabki :tak:
Ania31 - no szybko szybko pamietam jak opowiadalysmy sobie o tym kto kogo bedzie sie spodziewal a tu juz prosze :-D
kluska - oby dalej takich fajnych nocek :tak:
przyszlirodzice - ale ona sliczna jest a jakie fajne kucyczki ma ja tez chce dziewczynke :-p;-):-D

reklama
patrysia- co stoi na przeszkodzie do roboty:Pmacie juz 2 pokoje ciuszki po malym wiecto juz nie duzy wydateik bedzie tez bym juz chciala synka ale najpierw musze skoczyc mgr uciekam bo mala mi sie drze i wije na kolanach dobranoc wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry