reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

hej kobietki.
Duzo zdrówka i radości dla Sewerynka i Amelki ;-)

kaskax25 ja jakos nie mam przekonania do allegro:confused: nie "bywam" tez czestym ich klientem.Moze dlatego,ze ja to musze dotknąć, obejrzeć, powachac i takie tam:-D za to moj brat ma fioła czyli cos w tym jest:-D moniamonis cierpliwosci zycze;-) lekarze...Trzeba czekac az się coś wykluje zeby mogli stwierdzic:angry:
kropecka Cię nawołuje tu:-D jak chłopaki?Ania 31 a Twoje ? Prześlicznych macie tych chlopaczków w załacznikach podejrzałam:tak: Niebieskie czapeczki, niebieskie ubranka,skarpetusie w samochodziki...ehhh- tez chce tak:-p;-):-D No ale wszystko w swoim czasie.Moja kuzynka własnie dziś urodziła chlopca:-) dodam, ze to planowane według jakis tam metod dzieciatko- bo ma juz dwie dziewczynki odchowane-9 i 7 lat :tak: Moze pozyczyć od niej te tabele i co tam jeszcze trzeba:sorry::-D:-D Co do wysypiania się to moja Niki budzi się raz w nocy okolo3-ciej spija butle i spi doo 8-mej takze jest ok:tak: I tak musze wstac wczesniej wiec nie ma to dla mnie znaczenia.Teraz ma drzemke 1.5 - 2 h i nastepna około 15- 16:30 -17-tej.Juz mnie strasza co niektorzy,ze niedlugo mi sie skończy jej spanie 2 razy:laugh2: Pozdrawiamy cieplutko

reklama
no to my;-)tez sie dzis przywitamy:tak:u nas dzis zimno snieg jest;-)
przyszlirodzice sto lat dla Amelki:-D:-D:-D:-D

Margaritka :-Dmoje chlopaki ok starsze w szkole do 15 a młodsze urzędują ze mna przez cały dzień:tak:
Dzis to ja zrobie chlopcom niespodzinke słodką juz wstawiłam ciasto do piekarnika:-D po południu będzie jak znalazł tylko za nim moi chłopcy poodrabija lekcje bedzie juz ciemno późno i zostanie chwila za odpoczynek im szkoda że maja tak mało czasu po szkole dla siebie no ale nic niedługo weekend a my w weekend mamy miec prawdopodobnie gości ma byc moja mama z siostra i dziecmi wiec bedzie chata gości:-Di mam pytanie szukam jakiegos fajnego przepisu na ciasto chciałabym cos specjalnego zrobic a moje juz wszystko jedli Macie może jakieś fajne przepisy jak co to na NIEBO W GEBIE bede szukała
Patrysia ale Sewcio to przystojniak i jak sam stoi Bartkowi daleko jeszcze do tego ostatnio stwierdziłam ze małemu chyba tak jest wygodnie i nie śpieszno mu na nogi:tak:no cóz i na niego przyjdzie kolej:tak:

MArgaritta myslałam ze moje krasnoludnki są śpiochami ale widze ze nie tylko oni Amadeuszek kłądzie się spać o 21 i wstaje o 8:30 w ciagu dnia śpi od 11 do 12:30 a kolejny raz od 15 do 16:30 zwykle. Starszy kładzie sie ok 22 wstaje też ok 8:30 a mimo że ma prawie 3 latka i jego rówieśnicy z mojego otoczenia juz nie sypiaja w dzień on nadal garuje sobie ok 3 godzin od 14 do 17 więc na regenerację w ciągu dnia i wysypianie się nie mogę narzekać :-)

Witam wszystkie mamy.:-)
Solenizantom szystkiego naj, naj, naj:-)
Posta pisze ratachh zaczęłam o 10 teraz 12 i coś czuje że nie dane mi będzie skończyć:wściekła/y:
Ok uciekam jak znajdę chwile spokoju
Pa

syneczki2:-) Amadeusz mnie rozkłada na łopatki jak sobie obejrzalam album:sorry: cudny jest.A ze mam fioła na punkcie chlopca to juz w ogole:-D I te oczy:rolleyes2:
Ania31 jak Ty na to wszystko znajdujesz czas?;-) Jeszcze ciacho w piekarniku:eek: Szacuneczek:tak:

hello no to zaczelo sie juz marudzenie... :wściekła/y: ale nareszcie spi...
choc i tak wydaje mi sie ze te raz dziennie to jeszcze dla niego za malo bo on potem caly czas placze wiec wroce to tych span po 2 razy dziennie a co w nocy :confused2:
Ania31 - on sam stoi przez dlugi czas ale chyba ostatnio zrobilam blad ze pochwalilam sie ze on juz sam kroczki robil bo teraz przestal :eek: zrobi po jednym kroczku i koniec ale jeszcze troche i pewniej sobie pojdzie :happy:
przyszlirodzice - no to zdrowka dla Amelki na 9 miesiecy no leci leci :tak:
moniamonis - moze lepiej by bylo jakbyscie do lekarza poszli bo nie wiadomo co to a tak to i Ty bedziesz spokojniejsza :tak:

patrysia, ja Olka wczesniej tez za szybko pochwalilam. Pierwsze kroczki zrobil jak mial 8,5 miesiaca a potem przestal. Minal miesiac i teraz wlasciwie tylko chodzi, raczkuje coraz mniej.

Co do allegro to czasami kupuje tam jakies rzeczy ale po tym jk zostalam oszukana traktuje to z wieksza rezerwa. I niestety niektore rzeczy juz nie sa takie tanie.

Ostatni moj zakup to buciki na zime dla Wiktora
Buciki

naprawde polecam, niedrogo a bardzo solidne i jak dla mnie ladne :)

Moje dzieciaki to w takim razie tez spioszki. Wiktor sypia jeszcze 2-3 godziny w ciagu dnia,

Olek chodzi spac o 19-20, spi bez przerwy do 6:30-7:00, potem jedna drzemka jak jestem w pracy ok. 10-10:30, potem jak wracam to kolejna drzemka po 14 tak 1-1,5 godziny. Czasem nawet 3 drzemka sie zdarzy ale to juz rzadko.

Szukam obecnie jakiegos ajnego i niedrogiego jednoczesnie projektanta wnetrz. Moze macie kogos do polecenia?

kropecka - fajne buciki :tak: a niestety chyba nie bede miala Ci kogo polecic bo nie znam - chyba ze zapytam ;-) no to fajne masz nocki jak spicie bez przerwy - tez tak chce :sorry:

moj wlasnie usypia malego no bo jak spi tak raz za dzien to potem straszna maruda ale dzis to wogole jest jakis marudny moze znow te zeby a nie chca wyjsc... :wściekła/y:

kropcka a moze sprobuj wlasnych sil:-) ja sama wymyslalam wszystko, gdzie maja stac scianki dzialowe, oswietlenie a nawet sama zaprojektowalam kominek i popłaciło się zaoszczedzilismy troche kasy a wszystko fajnie wyszło:tak: w razie co sluze rada

p.s. jaj bede miala chwile i przeczytam wreszcie jak sie umieszcza zdjecia to moze sie pochwale swoim dzielem

reklama
Margaritta Dziękuję :-) taki łądny jest bo do mamusi podobny :-p starszy zreszta też :-) Jeszcze nie dotarłam do zdjęć Twoich pociech, ale lada chwila to nadrobie :happy:
Kropecka sama szukałam jakies pół roku temu taniego i dobrego projektanta i nie poszukałąm do dnia dzisiejszego. Nie ma tanich projektanów niestety. Ja swoje inspirację czerpie z bardzo fajnej stronki deccoria. www.deccoria.pl wybierasz sobie albo konkretne tagi, albo po prostu oglądasz całe galerie, a to jest praktyczniejsze bo wiesz że nic nie ominiesz. Sama dziś swoją załozyłam, narazie z lampami w salonie ale z biegiep prac wykończeniowych będę dorzucała. Ludzie naprawdę mają ciekawe pomysły i nie trzeba tracić pieniedzy projektantów. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry