Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje dziecko to tylko jedną drzemkę ma i to tylko jak przy mleczku czy herbatce zaśnie i trwa kolo godziny
i do wieczora już nie śpi .A później już taki śpiący , ze wytrzymać z nim to masakra
A w nocy to jedna pobudka o różnych porach i pobudka ok 6
Dobrze ,że przynajmniej starszy trochę z nim pogra w piłkę to troche odpocznę.Polega to na tym, że Kuba kop[ie a Oskar za nim lata na czterech.Albo ucieka ze śmiechem jak go starszy brat goni.No i cisza i spokój panuje jak Osi je, cokolwiek byle coś w rece było
t o go zawsze uciszy na moment

super!
wierze w ciebie:-)
mam nadzieje, ze jest ok, u mojej Iguni w niedziele pojawiła sie goraczka 37,4 myslałam ze to od ząbków moze, tylko skoro do tej pory wyszly jej 4 i nie miała żadnych dolegliwosci to skąd wziełoby sie teraz
no ale dałam Nurofen dla dzieci, w poniedziałek goraczka o dziwo wzrosła do 38, do tego raz zwymiotowała (pierwszy raz w zyciu!) wiec znowu dałam Nurofen i wezwałam pediatre na wizyte domową
okazało sie ze mała ma zapalenie gardła
ktos zaraził ją wiruskiem
po prostu stwierdzilam, ze w okresie zmiowym wizyty znajomych ograniczam do minimum

a co!
ja cały czas jestem na etapie wybierania

tylko musze komus przehandlowac dziecko

ladna ex.panna wybralam taki fotelik NOWOŚĆ FOTELIK MEGGY CHALENGER 2008 0-18 KG!! (483942442) - Aukcje internetowe Allegro
moniamonis i jak lepiej?:-)kropecka a ja mysle ze nie ma to jak profesjonalista ktory zna sie na rzeczy
Zycze zdrowka wszystkim chorujacym maluszkom i dobrej nocy wszystkim mamuskom:-):-):-)

i mamusia chodzi od rana usmiechnieta i wyspana
teraz ma tez drzemke a ja obiadek, pranko i troszkę do was i obowiazkowa kawunia na spokojnie;-)Kubuś oglada bajeczki a chłopcy w szkole

Najmłodszy z grona a ruchowo niejedno wyprxedza