anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
U nas nocki są na "szczęście" takie same, czyli pobudka 2x.
Kupiłam na Allegro ten album i już nie mogę się doczekać, aż go dostanę!
ladna.ex.panna - jak zdrówko malutkiej? Wysypka już zeszła?
Mysza - no proszę jaki mały gigant! Ale się super nauczył!
I pomyśleć, że jest najmłodszym lutowym bobaskiem...
Gosia 78 - śliczny widok masz przez okno. Śnieg pewnie już stopniał...? No i jak tam ząbki Jasia... pojawiły się nowe?
Syneczki2 - pisałaś, że boli Ciebie "dziwnie" brzuch... dostałaś @? Jak ja bym chciała by mój Michaś spał do 8:30...
Mararitta - śliczną masz córeczkę! Gratuluję kolejnego ząbka!
patrysia - buziaczki dla Sewcia!
Ale on już fajny, duży chłopczyk! Cały mąż.
kaskax25 - jasne, że nie ma to, jak u mamy...
Zakupy się udały?
Paulineczka - chyba jeszcze nigdy nie szłam w takim deszczu by zmoknąć do bielizny...
bynajmniej nie pamiętam... Ale musiała być ulewa!
Ja jak byłam mała, to razem z moim bratem bujałam się na drzwiczkach od piekarnika. Być może i Twój Michaś rozpracuję kuchenkę do końca...?
Co do pocenia się, to zawsze staram się ubrać Michasia nie za grubo lub skręcam kaloryfery. A może to taka uroda Twojego synka...?
przyszlirodzice - śliczna, gratulacje!
Ania31 - na pewno znajdę odpowiedni długopis do wpisów... może taki do płyt? Pojadę do hurtowni i tam mi doradzą.
Kluska79 - fajnie, że udało Wam się zorganizować wyjście na basen! Super sprawa!
moniamonis - jak się czuje dziś malutka?
cloe - :-)
kropecka - moja szwagierka zatrudniła projektanta wnętrz, ale nie sądzę by chciała jechać specjalnie do Łodzi. Nawet nie wiem, czy jak się ceni... więc niestety nie pomogę w tej kwestii.
lileczka - gratuluję!
Pozdrawiam!

U nas nocki są na "szczęście" takie same, czyli pobudka 2x.
Kupiłam na Allegro ten album i już nie mogę się doczekać, aż go dostanę!
ladna.ex.panna - jak zdrówko malutkiej? Wysypka już zeszła?

Mysza - no proszę jaki mały gigant! Ale się super nauczył!
I pomyśleć, że jest najmłodszym lutowym bobaskiem...
Gosia 78 - śliczny widok masz przez okno. Śnieg pewnie już stopniał...? No i jak tam ząbki Jasia... pojawiły się nowe?

Syneczki2 - pisałaś, że boli Ciebie "dziwnie" brzuch... dostałaś @? Jak ja bym chciała by mój Michaś spał do 8:30...

Mararitta - śliczną masz córeczkę! Gratuluję kolejnego ząbka!

patrysia - buziaczki dla Sewcia!
Ale on już fajny, duży chłopczyk! Cały mąż.kaskax25 - jasne, że nie ma to, jak u mamy...
Zakupy się udały?Paulineczka - chyba jeszcze nigdy nie szłam w takim deszczu by zmoknąć do bielizny...
bynajmniej nie pamiętam... Ale musiała być ulewa!
Ja jak byłam mała, to razem z moim bratem bujałam się na drzwiczkach od piekarnika. Być może i Twój Michaś rozpracuję kuchenkę do końca...?

Co do pocenia się, to zawsze staram się ubrać Michasia nie za grubo lub skręcam kaloryfery. A może to taka uroda Twojego synka...?

przyszlirodzice - śliczna, gratulacje!

Ania31 - na pewno znajdę odpowiedni długopis do wpisów... może taki do płyt? Pojadę do hurtowni i tam mi doradzą.

Kluska79 - fajnie, że udało Wam się zorganizować wyjście na basen! Super sprawa!

moniamonis - jak się czuje dziś malutka?

cloe - :-)
kropecka - moja szwagierka zatrudniła projektanta wnętrz, ale nie sądzę by chciała jechać specjalnie do Łodzi. Nawet nie wiem, czy jak się ceni... więc niestety nie pomogę w tej kwestii.

lileczka - gratuluję!

Pozdrawiam!

Oliwierek cały dzień bajki ogląda wiec Domisie mi już bokami wychodzą...a Amadeo ciągle tylko za rękę każe sie prowadzać. Czasem sobie myslę że sie starzeje
gdyby jeszcze chciał chodzić przy czymś, nie podaje rączkę i mamuśka robi za podpórkę przez 3/4 dnia
jutro idę mu kupić jeździka-pchacza z panelem zabawkowym, może chociaż troszkę mój etat sie skróci ;-)

;-)