reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
U nas nocki są na "szczęście" takie same, czyli pobudka 2x.

Kupiłam na Allegro ten album i już nie mogę się doczekać, aż go dostanę!

ladna.ex.panna - jak zdrówko malutkiej? Wysypka już zeszła? :confused:
Mysza - no proszę jaki mały gigant! Ale się super nauczył!:-D I pomyśleć, że jest najmłodszym lutowym bobaskiem...:-D
Gosia 78 - śliczny widok masz przez okno. Śnieg pewnie już stopniał...? No i jak tam ząbki Jasia... pojawiły się nowe?:confused:
Syneczki2 - pisałaś, że boli Ciebie "dziwnie" brzuch... dostałaś @? Jak ja bym chciała by mój Michaś spał do 8:30... :happy:
Mararitta - śliczną masz córeczkę! Gratuluję kolejnego ząbka!:yes:
patrysia - buziaczki dla Sewcia!:-D Ale on już fajny, duży chłopczyk! Cały mąż.
kaskax25 - jasne, że nie ma to, jak u mamy...:-D Zakupy się udały?
Paulineczka - chyba jeszcze nigdy nie szłam w takim deszczu by zmoknąć do bielizny...:eek: bynajmniej nie pamiętam... Ale musiała być ulewa!:huh:
Ja jak byłam mała, to razem z moim bratem bujałam się na drzwiczkach od piekarnika. Być może i Twój Michaś rozpracuję kuchenkę do końca...?:-D
Co do pocenia się, to zawsze staram
się ubrać Michasia nie za grubo lub skręcam kaloryfery. A może to taka uroda Twojego synka...?:unsure:
przyszlirodzice - śliczna, gratulacje!:-D
Ania31 - na pewno znajdę odpowiedni długopis do wpisów... może taki do płyt? Pojadę do hurtowni i tam mi doradzą.:-D
Kluska79 - fajnie, że udało Wam się zorganizować wyjście na basen! Super sprawa!:wink:
moniamonis - jak się czuje dziś malutka?:confused:
cloe - :-)
kropecka
- moja szwagierka zatrudniła projektanta wnętrz, ale nie sądzę by chciała jechać specjalnie do Łodzi. Nawet nie wiem, czy jak się ceni... więc niestety nie pomogę w tej kwestii.:sorry:
lileczka - gratuluję!:-D

Pozdrawiam!

reklama
anna_ajra bolało bolało z dnia na dzień coraz bardziej kilka razy nawet biegłam do łazieki z myślą że trach poleciało a tu czysto... i tak po dobrym tygodniu jak gdyby nigdy nic przestało...:szok::eek:no cóż czekam dalej.
Dziś fatalnie się czuje głowa cały dzień daje się odczuć że jest!!! Dzieci też jakieś piszczące są, mały ma dziś problemy z zasypianiem, ale jak już zasnął to na 3 godzny :eek: ale mimo to głowa itak mnie nie przestała boleć :-p Oliwierek cały dzień bajki ogląda wiec Domisie mi już bokami wychodzą...a Amadeo ciągle tylko za rękę każe sie prowadzać. Czasem sobie myslę że sie starzeje :-p przejde z nim przez całe mieszkanie kilkanaście razy i mam dosyć, a on niezmordowany chce jeszcze :baffled: gdyby jeszcze chciał chodzić przy czymś, nie podaje rączkę i mamuśka robi za podpórkę przez 3/4 dnia:wściekła/y: jutro idę mu kupić jeździka-pchacza z panelem zabawkowym, może chociaż troszkę mój etat sie skróci ;-)

hello
ale jestem wykonczona :no:
przed 14 czy troche po pojechalam do ammy potem z m pojechalismy do sklepu na zakupy kupilismy malemu samochodzik jutro zrobi mu fotki to pokaze i wielki czolg no i tam mleko...
a do pokoju kupilismy malutka choinke i ozdoby bo takich maych lampek nie bylo :-( poszukam moze na allegro beda
nawet jakos nie mam weny na odpisywanie :zawstydzona/y:
sorki :sorry:
ide sie zaraz kapac i spac :tak:;-)
dobrej nocki

Witam sie wiecie co wczoraj zauwazylam u malej ze jej zaczyna przeswitywac dolna 3 hahah a 1 ani 2 nie widac czy to mozliwe? a moze to 2 bo nie zdazylam sie dobrze przyjzec :P bo mała nie chce mamie buzi otwierac pukam lyzeczka ale nic nie slychac;/;/ :P:P

Hej!
I po zimie, szkoda bo było jak w bajce...:-(

Byliśmy we wtorek znów u naszej pani laryngolog, Piotruś ma jednak bakterię w nosku:no:, na szczęście niegroźną, no i trzeba podać antybiotyk. Mam nadzieję, że dziecko w końcu przestanie kasłać:tak:. Wymaz zrobiliśmy też Jasiowi, tak na wszelki wypadek zwłaszcza, że on też cały czas pokasłuje:wściekła/y:

Anna ajra - na nowe ząbki ciągle czekamy:-D, Jaś wyjątkowo ciężko przechodzi to ząbkowanie, nocki ciągle koszmarne:no:. A Piotrusiowi wszystkie ząbki wyszły w zasadzie bezobjawowo....
Kropecka -moja siostra cioteczna jest architektem i projektantem w Warszawie ale z tego co wiem nieźle się ceni:sorry:
Muszę kończyć bo Jaś marudzi...
Pozdrawiam

Hello :-)
Dziś m pracuje z domu :-)Julka siedzi cały czas u niego:-) a Oliwia śpi mi już godzinę:szok: to normalnie się nie zdaża chyba M ma tak dobnre fluida, czy co?;-)
Gosia 78 więc życzę zdówka małym nich bakteria w końcu pójdzie precz:tak:
Piotruś jest teraz z wami w domu czy w przedszkolu? Z Julką cały tydzień siedzimy przeziębiona była teraz już zdrowieje za to mnie rozkłada i coś czuję że bedzie tak w koło Macieju:crazy:
Uciekam Oliwia stałam do potem

my wlasnie wrocilismy od mojej mamy i z zakupow :-)
obiadek zjedzony i zaraz moi chlopcy pojda spac :tak:
wiec bede miala spokoj :-D

dawna cloe - dla Ciebie zdrowka :tak:
Gosia78 - zdrowka dla chlopakow :tak: no i szkoda ze sniegu nie ma gbylo tak fajnie

a u nas dzis naprawde cieplo sloneczko caly czas swieci :-D

reklama
u nas tez było dzis slicznie na dworku słonko świeciło jakby to wiosna była:-D

Ja miałam dzis wyjście i teściowa pilnowała chłopców wiecie jak Bartek bał sie jej :szok:wogóle nie chciał mnie póścic a iść do niej musiałam dać mu jeśc i go uspić i dopiero poszłam na szczęścia jak wóciłam amły jeszcze spał czyli było bez stresowo:tak:moja mame tez widzi bardzo rzadko ale tak nie reaguje ciekawe dlaczego:-p
zreszta przekonam sie o tym jutro maja byc u mnie siostra z małym i mama:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry