reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dzien doberek.Słonko jakies dziś wyszlo nawet:eek: ale w nocy zimnica ze brrrr.
dawna cloe sie musze jej dokładnie wypytać.Ale jakies tam chinskie tabele miała, monitoringi:eek: Moze i Wojcik się załapał tez:tak: w kazdym razie mają Krzysia i od wczoraj sa w domu i radośc ogromna:-Dsyneczki2 no nie zobaczysz moich księzniczek bo nie mam albumu:sorry::zawstydzona/y: Moze i kiedys pomysle nad tym;-)Paulineczka_ Ci powtarzam,ze barmanka jest ok;-):-)anna_ajra no to juz duze chlopisko z tego kuzyna ;-):-D kropecka dzieki za kosztorys;-):tak: i powiem,ze...albo nic nie powiem:-D maż siedzi i czyta i liczy:-D:-D
A moja niunia nadal meczy sie z tym zawalonym nosem:-(Chociaz w nocy nie jest tragicznie.No nic- trza przezyc ;-)
Udanej niedzieli.

reklama
Chłopaki na dworze więc mam krótką chwilę tylko dla siebie:tak:

Paulineczka - Piotruś kaszle nam już 2 miesiące, najgorzej jest rano po nocy, oprócz kaszlu ma brzydki żółtozielony katar - charakterystyczny dla zakażeń bakteryjnych

Anna ajra - Piotruś jest trochę osłabiony po antybiotyku, dziś dostanie 3 dawkę, potem 4 dni przerwy i jeszcze jedna butelka....mam nadzieję, że pomoże...
A jak Twój Michaś, dziś już nie wymiotuje? Pewnie łyka dużo ślinki i stąd te wymioty, mój Jaś strasznie się ślini ale wszystko ląduje na ubranku:-D

Cloe - dużo zdrówka dla Was!:-) Piotruś cały zeszły tydzień chodził do przedszkola, Antybiotyk podałam mu dopiero w piątek, jutro jak będzie mocno osłabiony to zostanie w domku, zobaczymy...

Pozdrawiam

czesc dziewczyny! duzo zdrowka dla maluszków:-)
anna i jak wizyta? 6 tygodni maluszek, jejku kiedy to było:-p
ja odpoczywam dzis po wczorajszych Andrzejkach:baffled: fajnie zorganizowany wieczór był w pubie, były rózne pokazy, hiponotyzer, striptiz;-) szkoda ze nie meski:rofl2: zaliczyłam wróżenie z kart tarota i z dloni;-) wyszło ze bede miała jeszcze jedno dziecko - chłopczyka heheh i babka rozpracowała mnie charakterologicznie ze hoho, wszystko sie zgadzało:tak: wierzycie w takie rzeczy w ogole?

Pozdrawiam serdecznie, już prawie grudniowo
Ania ajra dzięki za pamięć, czytam często, ale jakoś trudno się zebrać do napisania. U nas też kolejne ząbki na tapecie, dopiero co wyszły górne dwójki, dwie lepsze noce i znowu coś gorzej:-(, chyba dolne dwójki, ale to może potrwać:no:. Bardzo jestem zmęczona tymi nocami ciężkimi, oby już było lepiej. Poza tym czołganie się po całym domku i wspinanie na kolanka do ciekawych rzeczy, więc nie spuszczam z oka Ewci, gdy nie ma innej możliwości do kojca wkładam na kilka minut z atrakcyjnymi zabawkami.:-) Do stawania , chodzenia Ewuni się nie spieszy i jakoś mni to nie martwi, bo wtedy to dopiero będzie ciekawie!:-D
Gosiu78 zdrówka dla chłopaków!Dawna Cloe i dla Ciebie i córeczek! A jak z jedzeniem Oliwki?
Czy Wasze dzieciaczki teraz też są takie trudne do opanowania podczas przewijania? Ostatnio jest horror, przez jakiś czas działały zabawki lub wierszyki, ale przestały i strasznie ciężko Ewcię utrzymać:baffled:
Dobrej nocki Wszystkim!

Witam z rana. Teraz tylko kilka slow bo pewnie maly mi nie da. Te remonty, to pozeracze czasu, ale jestesmy na dobrej drodze. Dzis maja przywiezc meble.:tak:Mati dostal drugiego zabka, moze troche mniej bedzie marudzil. Nauczyl sie slicznie wymawiac mama i dada, i ciagle mnie szarpie wolajac mama dada. :wściekła/y:Dziewczyny a jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich maluchow bo ja juz sama nie wiem myslalam o tanczacym teletubisiu ale nie wiem. Moze wy cos ciekawego macie upatrzonego?:-)Odezwe sie pozniej bo maly szalu dostaje.:eek:

witamy
dzis pobudka o 8 ale zas w nocy bylo duzo wstawan :wściekła/y: zreszta znow jest marudny i to chyba na zeby ... :wściekła/y::no:
wiec tak na kompa z doskoku...

kaska - gratki na drugi zabek - u nas dalej cisza
najka - dla Was tez gratki na zabki :tak::wściekła/y:
ladna.ex.panna - ja nie wierze w taroty ani takie rzeczy :no:
anna_ajra - juz daje - zapomnialam :zawstydzona/y:u nas tez byl moment ze przez zeby byla goraczka i wymioty :tak:
milego dzionka
wklejam teraz fotki ktore obiecalam :laugh2:

Witam sie
No wiec w sobotę była mama z siostra mały wogóle nie płakał poszedł od razu na ręce do babci nawet sie przytulił co mnie zdziwiło bo tylko ja mam taki przywilej:-Dwiec moze cos moja tesciowa ma w sobie z reguły jest bardzo złośliwa i msciwa
A u nas kuba chory jade z nim dzis do lekarza boje sie czy to nie ponowne obturacje oskrzelowe nawracaja boje sie o małego zeby sie nie rozchorował przy okazji tez
jak wórce napisze co i jak powiedział lekarz

Witam sie po weekendzie:) mała gaduła nadaje caly czas i tylko by chodzila. A wczoraj wieczorem wogole jej sie nie mialo na spanie. Polozylam ja do lozeczka poszlam do kuchni sprzatac i slysze jakies grzechotki. wchodze po ciemku do malej szukam jej w lozeczku a jej nie ma. A ona z drugiej strony sobie siedzi i sie smieje i nadaje :):)

Witamy witamy.Kataru i co za tym idzie-kaszlu- ciąg dalszy:-(
ladna.ex.panna fajny wieczorek miałas:tak: fakt- ten striptiz męski dopełniłby calosci:-D Ja tez jakos nie wierze w takie wrózby:sorry: ale moze i dlatego,ze nigdy tez nie wrózył mi nikt ani nie przejrzał mnie na wylot:-D
kaskax25 coo do prezentu pod choinke to dla Niki juz kupilismy cos podobnego jak Ty masz dla Matika- załaczałas kiedys fotke:tak: Gorzej z ta starszą:confused2: za nic pomysłu nie mamy a jej list do Mikołaja jest przepełniony jej fantazja raczej:-D:-D A ludzi juz wszedzie pelno:eek: A ze sąsiedzi juz domy mają poubierane i choinki w domach tez to szczegół;-) W sklepach pieknie jest...Niki oczopląsu dostaje:-D;-)
Ania31 własnie tak to jest ,ze jak jedno dzieciatko coś "złapie" to drugie się zaraza :wściekła/y: Oby mały uniknął chorubska;-) A i przywilejem musiałaś sie podzielic:-D
przyszlirodzice to masz gadułe małą;-) zebolków moze nie ma za to rozgadana jest:tak:
No nic kobietki.Obowiązki wzywają.Miłego dnia i zdrówka duzo.

reklama
Cześć Mamisie!

Nie odzywam się ostatnio-przepraszam :) I nawet nie mam nic na swoje usprawiedliwienie...Muszę nadrobić zaległości w czytaniu by się włączyć do dyskusji :)
A co u nas? May już 6 zębalków!!! Wreszcie Marcysia nie ma "dyniowego uśmiechu"- wyrżnęły się jej górne jedynki i strasznie szybko (tak mi sie wydaje) urosły! Mało teraz raczkuje,chodzi za to wzdłóż mebli i scian-M się śmieje że chodzi po ścianach :)Próbuje też stawiać kroczki bez trzymania, na razie bardzo ostrożnie i kończy sie to upadkiem na pupcię,ale... Nocki bez zmian-średnio 2 pobudki na cysia-nie jest źle :) Dziś obudziła się ok 2 i o 6 i pospała do 7:50-wię całkiem dobrze :) Teraz też śpiocha,ale wyciągnę ją po spanku na spacer bo słonko dziś u nas :) Trzeba korzystać!

Anna_ajra-jestem i dzięki za pamięć :)

Buziaczkam Was wszystkie mocniasto!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry