Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Dzien doberek.Słonko jakies dziś wyszlo nawet
ale w nocy zimnica ze brrrr.
dawna cloe sie musze jej dokładnie wypytać.Ale jakies tam chinskie tabele miała, monitoringi
Moze i Wojcik się załapał tez
w kazdym razie mają Krzysia i od wczoraj sa w domu i radośc ogromna
syneczki2 no nie zobaczysz moich księzniczek bo nie mam albumu
Moze i kiedys pomysle nad tym;-)Paulineczka_ Ci powtarzam,ze barmanka jest ok;-):-)anna_ajra no to juz duze chlopisko z tego kuzyna ;-)
kropecka dzieki za kosztorys;-)
i powiem,ze...albo nic nie powiem
maż siedzi i czyta i liczy

A moja niunia nadal meczy sie z tym zawalonym nosem:-(Chociaz w nocy nie jest tragicznie.No nic- trza przezyc ;-)
Udanej niedzieli.
ale w nocy zimnica ze brrrr.dawna cloe sie musze jej dokładnie wypytać.Ale jakies tam chinskie tabele miała, monitoringi
Moze i Wojcik się załapał tez
w kazdym razie mają Krzysia i od wczoraj sa w domu i radośc ogromna
syneczki2 no nie zobaczysz moich księzniczek bo nie mam albumu
Moze i kiedys pomysle nad tym;-)Paulineczka_ Ci powtarzam,ze barmanka jest ok;-):-)anna_ajra no to juz duze chlopisko z tego kuzyna ;-)
kropecka dzieki za kosztorys;-)
i powiem,ze...albo nic nie powiem
maż siedzi i czyta i liczy

A moja niunia nadal meczy sie z tym zawalonym nosem:-(Chociaz w nocy nie jest tragicznie.No nic- trza przezyc ;-)
Udanej niedzieli.

fajnie zorganizowany wieczór był w pubie, były rózne pokazy, hiponotyzer, striptiz;-) szkoda ze nie meski
zaliczyłam wróżenie z kart tarota i z dloni;-) wyszło ze bede miała jeszcze jedno dziecko - chłopczyka heheh i babka rozpracowała mnie charakterologicznie ze hoho, wszystko sie zgadzało
. Bardzo jestem zmęczona tymi nocami ciężkimi, oby już było lepiej. Poza tym czołganie się po całym domku i wspinanie na kolanka do ciekawych rzeczy, więc nie spuszczam z oka Ewci, gdy nie ma innej możliwości do kojca wkładam na kilka minut z atrakcyjnymi zabawkami.:-) Do stawania , chodzenia Ewuni się nie spieszy i jakoś mni to nie martwi, bo wtedy to dopiero będzie ciekawie!
Dziewczyny a jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich maluchow bo ja juz sama nie wiem myslalam o tanczacym teletubisiu ale nie wiem. Moze wy cos ciekawego macie upatrzonego?:-)Odezwe sie pozniej bo maly szalu dostaje.
za nic pomysłu nie mamy a jej list do Mikołaja jest przepełniony jej fantazja raczej