patrysia
Mamy lutowe'08
wieczornie sie witam
maly zasnal, moj m w pracy - bedzie kolo 1-2 :-)
a wiecie co maly sie dzis tak nachodzil ze az milo bylo popatrzec jak sam sobie radzi
Ania31 - moj bratma astme oskrzelowa juz od malego a ma teraz 15 lat - kiedys mial atak dusznosci i sie dusil - moja mama nie wiedziala co ma robic plakala nad nim i cudowala z nim iwec wiem jak sie boisz - bedzie dobrze zdrowka Wam zycze
kaska - 3 godz
no to chyba zwariowalas z tylu godzinnym wolnym ;-)
maly zasnal, moj m w pracy - bedzie kolo 1-2 :-)
a wiecie co maly sie dzis tak nachodzil ze az milo bylo popatrzec jak sam sobie radzi

Ania31 - moj bratma astme oskrzelowa juz od malego a ma teraz 15 lat - kiedys mial atak dusznosci i sie dusil - moja mama nie wiedziala co ma robic plakala nad nim i cudowala z nim iwec wiem jak sie boisz - bedzie dobrze zdrowka Wam zycze

kaska - 3 godz
no to chyba zwariowalas z tylu godzinnym wolnym ;-)
Bylam w szoku od urodzenia tak nie spal. I nawet o osmej poszedl spac. Tylko pewnie o 6ej wstanie. Gratulacje dla Sewka.:-):-):-)
. Na szczęście M wyrwie się na chwilę z pracy by odebrać Piotrusia z przedszkola:-)
. Katar jest czasem żółtawy więc pewnie znów czeka nas antybiotyk. Dziś mam mieć wynik wymazu z gardła. Chciałabym by wreszcie moje dzieci były zdrowe...