dawna cloe
Mamy lutowe'08
Zytka jak Marcysia znosi mleko? Szorstkie czerwone policzki mogą oznaczać nadwrażliwośc na produkty mleczne również czekoladę kakao, jajka ( tak pzynajmnej było w przypadku Julki)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Do tego jakby rozumiał ,że chce mu odebrać karmienie
. W nocy od 1 do 3 był płacz, jestem wykończona, co 10-15 minut szłam do niego cyckał mnie przez 10 minut odkładałam go i tak wkółko, wkońcu zasnoł po którymś jedzeniu- na szczęśćie nie przy piersi . Nawet mój m szedł do niego w nocy z butlą ale wił mu się na rękach i wrzeszczał a buzi na butle nie otworzył.
. Z kubka też nie chce pić, on właściwie tylko z piersi pije i w tym cały problem- musi przekonać się do butli albo niekapka. Jakoś wydaje mi się ,że prędzej z butli się napije, ale moge się mylić. 

A tak to zabek dalej siedzi i nie chce wyjsc, ale maly wesoly caly dzien sie bawi albo sam albo z bratem
Zebym tylko nie musiala go dzwigac na recach to juz byloby calkiem dobrze

Mam nadzieję, że z Jaś dużo dłużej nie będzie walczył

sama nie wiem czy sie cieszyc... bo juz jakies 2 lata sniegu nie widzialam.Jak tak dalej pojdzie to Niki w szoku bedzie jak go kiedys w PL zobaczy
trzymaj sie kochana ciepło i ostroznie;-)Gosia78 pare dni i wszytsko znajdzie swój rytm.U mnie tez najpierw z Nikusią zrezygnowałysmy z dziennego karmienia a pozniej stopniowo i z nocnego.Sama się rzadziej budziła nawet.A o butli czy kubku niekapku nawet mowy nie bylo.Darła sie tak,ze az zal było patrzec.Smoczka tez nigdy nie uzywała ... no mówie Ci co ja sie tej butli napottykałam jej.I tysiac rodzajów smoczków- a moze ten , moze ten.W koncu po wieluuuu próbach , lamentach, szlochach...ktoregos wieczoru ide oczywiscie z butlą a ta.... ja zassała to tak jakby od urodzenia na butli była.fakt zde na poczatek było to 80- 100ml .Ale i tak sukces.Teraz 220-25- sciaga za jednym przysiadem
Wiem co czujesz bo sama to przerabialam.dlatego wiem tez ,ze dacie rade.A kubek niekapek jakoś złapała zaraz po butli.Jedyne co to kaszki je tylko łyzeczka- nie ma opcji zebym dała jej kaszke z butli- cwaniara mała
Kluska79 i Ty tez pare dni sie pomeczysz i bedzie ok- prawda dziewczyny?? Powodzenia i cierpliwoswci

, wypił tylko 30 ml ale i tak jestem szczęśliwa bo zaczynam wierzyć że wreszcie się nam uda.