reklama
witam
wczoraj poszlismy po 15 do lekarza jak moj m przyszedl z pracy i dostalismy skierowanie do szpitala jak sie nie polepszy i jak nie bedzie przyjmowal lekarstw :-(
ze mna juz dzisiaj lepiej ale Sewi mial przez cala noc goraczke nie chciala mu spac mimo tego ze podalam mu czopek na goraczke. Szkoda mi go on boroczek jest tak wykonczony ze nawet nie ma sily sie przemieszczac tylko lezy i spi i w miedzy czasie marudzi... :-( teraz goraczka troche mu spadla... zobaczymy jak bedzie za niedlugo... moj m wzial sobie dzis wolne - ale szkoda ze nie wczoraj bo mnie bylo wczoraj tak slabo ze nogi tak sie uginaly ze myslalam ze zaraz padne - nawet na rece Sewcia nie moglam wziac bo zaraz mi sie wymiotywac chcialo
wczoraj kompletnie nic nie zjadlam tylko pilam a Sewcia tez nie szlo namowic zeby zjadl cokolwiek ale duzo pil 
moze uda mi sie potem zajrzec mykam do malego... ;-)
wczoraj poszlismy po 15 do lekarza jak moj m przyszedl z pracy i dostalismy skierowanie do szpitala jak sie nie polepszy i jak nie bedzie przyjmowal lekarstw :-(
ze mna juz dzisiaj lepiej ale Sewi mial przez cala noc goraczke nie chciala mu spac mimo tego ze podalam mu czopek na goraczke. Szkoda mi go on boroczek jest tak wykonczony ze nawet nie ma sily sie przemieszczac tylko lezy i spi i w miedzy czasie marudzi... :-( teraz goraczka troche mu spadla... zobaczymy jak bedzie za niedlugo... moj m wzial sobie dzis wolne - ale szkoda ze nie wczoraj bo mnie bylo wczoraj tak slabo ze nogi tak sie uginaly ze myslalam ze zaraz padne - nawet na rece Sewcia nie moglam wziac bo zaraz mi sie wymiotywac chcialo

moze uda mi sie potem zajrzec mykam do malego... ;-)
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej.:-)Julka ma dziś wolne bo mama zaniemogła i juz szaleje
a Oliwka a wpatrzona w siostrę że hej

Gosia 78 trochę spóźnione najserdeczniejsze życzenia dla Piotrusia

Oliwia dożarłoków nie należy Z owocó toleruje tylko baanany i to nie zawsze czasem manadrynki Wszystko wskazuje że będziemy walczyć z naszymi niejadkami.
Kropecka co ja czytam Planujesz kolejnego potomka? Jeśli plany się nie zmienią w tym samym czasie zamierzam postarać się otrzecie. To co będziemy sobie kibicować?;-) Za pięc lat oczywiście
Patrysia i jak tam ? Kłopoty żołądkowe minęły?
Kropecka co ja czytam Planujesz kolejnego potomka? Jeśli plany się nie zmienią w tym samym czasie zamierzam postarać się otrzecie. To co będziemy sobie kibicować?;-) Za pięc lat oczywiście
Patrysia i jak tam ? Kłopoty żołądkowe minęły?
Ania31
Mamy lutowe'08
Witam sie i ja
Bartus spi wiec mamusia kombinuje jak go drepczącego pokazać ciociom forumkom
filmik jest krótki i troszke ciemno juz było jak go nagrywałam ale mam nadzieje ze bedziecie widziały co nieco
[ame="http://s342.photobucket.com/albums/o412/Ania311a/?action=view¤t=SN850753.flv"]
[/ame]
Patrysia duzo zdrówka dla was oby szpital was ominął
Kropecka dawna cloe bede Wam kibicowała do maluszków
Bartus spi wiec mamusia kombinuje jak go drepczącego pokazać ciociom forumkom

[ame="http://s342.photobucket.com/albums/o412/Ania311a/?action=view¤t=SN850753.flv"]

Patrysia duzo zdrówka dla was oby szpital was ominął
Kropecka dawna cloe bede Wam kibicowała do maluszków

lileczka
Mamy lutowe'08
hej
Oskar dzisiaj przespał całą noc
Od ok 20 do 5.30.niestety to już był koniec jego spania
Iteraz odsypia.
patrysia -trzymajcie się tak co was szpital ominie
A na gorączkę , jak nie chce spadać spróbuj okłady chłodne ale nie za zimne na czoło i kostki
ania 31 super te pierwsze kroczki
zytka Oskar to wszystko lubi , ale najbardziej chyba klopsiki z gotowanego kurczaka z warzywkami .i to wszystko w pomidorach, do tego ziemniaczki.Potrafi 4 zjeść
pozdrawiam:-)
:-)
Oskar dzisiaj przespał całą noc

patrysia -trzymajcie się tak co was szpital ominie

ania 31 super te pierwsze kroczki

zytka Oskar to wszystko lubi , ale najbardziej chyba klopsiki z gotowanego kurczaka z warzywkami .i to wszystko w pomidorach, do tego ziemniaczki.Potrafi 4 zjeść

pozdrawiam:-)

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
czesc kobietki.Zapomniano mnie tu 
U nas bez wiekszych zmian.Znaczy poki co zdrowe dziewczynki, Niki stoi sobie sama ,ale ani sie ruszy z miejsca
kiwa sie jeszcze tak smiesznie.Aniu31 no rozkoszne te pierwsze kroczki..az sie lza w oku kreci z tych naszych małych cudów 
kropecka no prosze - a jeszcze jakies 3-4 m-ce temu nawet nie myslalas o 3-cim dzieciaszku.Ja tez poki co "mysle" ,ale jak tu synka dorobic

agawa1 ja tam nadal nie wiem o jakie maile czy tez wiadomosci na forum chodzi
domyślam sie ze za "młoda' stazem jestem zebym miała to wiedziec
;-)
Dziewczyny jak Wam idzie to odstawianie od piersi.Któras juz moze pochwalić się sukcesem- oczywiscie pisze do tych , które starają sie teraz na dniach
3mam kciuki za powodzenie.
Zmykam.Zostawiam dla kazdej z osobna "piateczkę';-):-)

kropecka no prosze - a jeszcze jakies 3-4 m-ce temu nawet nie myslalas o 3-cim dzieciaszku.Ja tez poki co "mysle" ,ale jak tu synka dorobic

agawa1 ja tam nadal nie wiem o jakie maile czy tez wiadomosci na forum chodzi

Dziewczyny jak Wam idzie to odstawianie od piersi.Któras juz moze pochwalić się sukcesem- oczywiscie pisze do tych , które starają sie teraz na dniach

Zmykam.Zostawiam dla kazdej z osobna "piateczkę';-):-)

reklama
Ania31
Mamy lutowe'08
Margaritta ja odstawiam Bartka od piersi i idzie mi to dosc sprawnie mały juz prawie wogóle nie ciagnie jedynie w nocy jak zapłacze ale to sama daje a w dzień juz nie. Pije z niekapka czasami z butelki zalezy co pod ręka mam:-)soczki i mleko
a kroczki super przyznam sie tez a dzis cos nie chce chodzic zastrajkowało moje dziecko
ciekawe czemu
a kroczki super przyznam sie tez a dzis cos nie chce chodzic zastrajkowało moje dziecko

Podziel się: