reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Przyszlirodzice gratuluje zebolkow, to biedna odchorowuje te zebolki, ale idziej jej w blyskawicznym tempie;-):-DU nas tez dzis wyskoczyl trzeci:tak::-D

witam sie
wczoraj nie bylo czasu b zakupy potem przemeblowanie a dzis jechalismy na roczek do Oli :tak:
kaska - gratulacje juz 3 zabka - a powiedzialam ze bedziecie pierwsi :-p u ans dalej nic nie widac :no:
przyszlirodzice - idzie szybciej niz u Sewcia :-D gratulacje :tak:
syneczki- przyjdzie na to czas :tak: powodzenia :tak:
zytka najgorsze jest to kiszenie dzieciaczkow w domku :dry:

witam
dzisiaj ja pierwsza zaczynam ten tydzien :-D
ja juz po kawce i powoli sprzatam
a co do nocki to Sewi obudzil mi sie po 3 z placzem i nie chcial albo tez nie umial zasnac i plakal... chyba po godzinie czasu meki z nim udalo mi sie ulozyc go do snu, mierzylam mu juz nawet w nocy temperature czy czasem nie mial ale nie :no: brzusio tez miekki dziaselka bez opuchlizny czyzby koszmar :confused:

cześć mamuśki!
Syneczki ale szczoteczką czy taką nakładką na palec? i jak to sam sobie myje?!?????
Margaritta no właśnie, jedni łapią inni nie, np. moj tata nie ma ani m nie ma, po prostu ich to nie bierze a ja mam po mamie :( może Igi nie będzei miał, tak, jak m? wygląda na to, że dziewczyny częściej chorują :(
kaska zaśpiewam ci tak: nie jesteś sama, nieeeeeeee, nie jesteś sama, nieeeeeeee :))) Igi TEŻ NIE CHODZI :) stoi stabilnie bez podparcia, ale góra 3 kroczki zrobi i na pupę siada i to jest OK!
Przyszli rodzice chcę kupć netbooka 10 cali - podpowiedz mi coś - im taniej, tym lepiej :) interesują mnie tylko te do 1,5- 2 tys. myślę o Samsungu NC10
moniamonis słyszałam, że ospę lepiej przechodzić wcześniej, właśnie dlatego, że nie zostają blizny - nie wiem co ci poradzic :(
Ania_ajra - niezły zonk z ząbkiem! dobrze wiedzieć, będę teraz 4 szukać a nie 3. my mamy taki samochodzi chico, to nie jest chodzik, ale Igi używa go jako chodzika :) też jest fajny, bo rośnie razem z dzieckiem
Gosia co ty, jestem cziken, boję się, jak się skusiłam na ciasta z bitą śmietaną na sylwestra, to Igorowi się zrobiły szorstkie policzki :( wolę z jajkiem nie eksperymentować a mleka też na pewno jeszcze długo nie dostanie. cały czas dajemy mu dicoflor. co robiłaś u fryzjera? jakieś radykalne zmiany :) może fotę wkleisz???
Zytka nie uważasz, że czas pomyśleć trochę o sobie? :) :p ja mam już czasem dość, tym bardziej, że teraz karmienie wygląda tak, że siłą muszę Igora w ciągu dnia przytrzymywać, bo pociągnie minutkę, pół i a to lampa go zainteresuje a to ktoś coś mówi - cierpliwości mi brak, najlepiej, jak bym latała z gołym biustem i on mógłby sobie podchodzić, kiedy chce :))) ale nie ma tak dobrze.

f20b7d328c.jpeg

rekinasia Madikowi akurat myję zwykłą maleńką szczoteczką jest tak fajnie wygięta że wszędzie idzie doczyścić. A jego samodzielne mycie polega na papugowaniu za mną tzn wkłąda do buźki najpierw ją gryzie nie wiedzieć dlaczego :-p a później robi coś co przypomina szczotkowanie ale to forma zabawy dla niego :tak: Oliwierkowi czyściłam na początku taką przezroczystą nakłądaną na palec ale szybko z niej zrezygnowałąm bo cwaniaczek mały wyczaił że łatwo można mnie pogryźć a ile radochy przy tym :dry:

Jakie to przykre jak dziecko cierpi:-( każdego dnia dziękuję Bogu że mamy zdrowe dzieciaczki, a w przypadku Amadeuszka mogło być strasznie. Był cały poowijany pępowiną tracił tętno i oddech im ja bardziej parłam tym on się cofał całe szczęście do niedotlenienia nie doszło mały jest zdrów jak rybka :tak::-):-D

Hello hello.
Naprawde jak czytam o cierpieniach innych dzieci to....patrze wtedy na moje gwiazdki i zaraz mam oczy pelne łez...i tak jak Syneczki2 składam podziękę Bogu za to , ze sa zdrowe.Jak sie tak nastawiłam w ciazy drugiej, ze to bedzie synek a jednak jest córcia to moja mama do dziś powtarza "...dziekuj Bogu, ze masz zdrowe, sliczne, i madre dziewczyny...".:tak: A synek kiedyś tez bedzie :-p;-):-D
Zmykam, bo mala sie budzi.Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie - serio:tak::-D

reklama
helo!
na wstepie dzień doberek wszystkim i wszystkiego naj naj w tym nowym roczku:)
sto lat nie pisałam k, czemu............... e różnie to było, a to doła miłam i nie chciałam was obarczać swoimi problemami a to czasu brakowało, chyba dopadł mnie baby blues albo cos w tym stylu, i było mineło
czyatm o waszych dziecinach i az miło jak wiele juz potrafią, zeby ida!!!! super:)
u nas niestety cały czas trwa walka o prawe bioderko gabrysi, nadal jest w sprzecie rehabilitującym , od trzech miesięcy sa to szelki pavlika, na koniec sycznia kolejna kontrola ortopedy, mam nadzieję ze idzie ku lepszemu i szpital nas ominie szerokim łukiem, w listopadzie lekarz powiedział ze jest znaczna poprawa wiec myśle że po kolejnych dwóch miesiącach bedzie znowu lepiej
gabi póki co świetnie sobie radzi na czworakach, nad czym ubolewa nasz suczka ;), nadal karmie córcie piersią i staram sie ( z różnym rezultatem) karmic ja wszystkim innym, ale zupki sa ble, owoce też nie smakują no tylko miąsko jest smaczne;) dobre i to,
i jeszcze aktualna fotka Gabrysi:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry