Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dużo zdrówka, życzę! Justyno, nie rozumiem dlaczego to ja mam wyluzować??? Przecież to przyszlirodzice naskoczyła na mnie!
Jak się dzisiaj mała czuje?Anna_ajra-kochana wyluzuj, zrozumieliśmy bardzo dobrze Twoją wypowiedźSama pojadę do Reala

Och... nic przyjemnego... brrryy
... Jak się chłopcy dzisiaj czują? Zdrówka Wam życzę!

Psiaki wszędzie Bartek wszędzie włazi i tylko patrzy sie czy mama sie patrzy na niego i dalej i sobie nawet poklaszcze
skubaniec may
i chyba tak go ubiore tylko ze on sie tak mocno slini to i tak długo nie wytrzyma tak ubrany
wysyłam pozytywne fluidy i trzymam kciuki z apomyslność w leczeniu
a panadol dalas w zawiesinie (dla dzieci)
slyszalam ze on nic nie pomaga od pani doktor (nie wiem ile jest prawdy) - najlepszy jest ponoc nurofen w zawiesinie. Ja z poczatku tez mu podawalam panadol bo taki od malego kupilam ( powiem Ci ze nie narzekalam na niego ale szybko wracala goraczka) najlepsze na goraczke sa czopki pyralginum (mi kazala dawac lekarka 1/3 czopka) zdrowka Wam zycze 
mam nadzieje ze nam sie uda
wiem ze nie jest latwo ze ludzie czekaja czasem po kilka lat... :-( a co do bioderka Gabi mam nadzieje ze wkoncu ten lekarz okaze sie najlepszym i wyleczy Gabi
tzrymam mocno kciuki :-)