reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Bartusiu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin :)
Kluska no to przeżyliscie chwile grozy, ale czy lekarze zaleźli przyczyne tego stanu, kurcze sie dziecina nacierpiała, zdrówka dla chłopców, niech juz to fatum sobie pójdzie w diabły!!!!!
Przyszli rodzice wiem jak cieżka jest czekać i nie miec czarnych myśli, matka drży o swoje maleństwo dopóki nie usłyszy że jest ok to strach nie opuszcza na chwilę , trzymam kciuki za zdrówka Amelki , niech jak najszybciej lekarze rowieja wszelki wątpliwosci co do jej serduszka, niech wszysko bedzie ok!!!!
Anna ajra dla taty zdróweczka życzę, niech sie oszczedza i dba o zdrówko! a i Ty badź dobrej myśli, napewno teraz tryb życia taty musi sie zmienic, przypominaj mu o tym bo ma dlakogo żyć :-)
Cloe zazdroszcze tych długich nóg, oj zazdroszcze, ja tam wszsytko sobie muszę skracac :(
dziękuje za wasze ogromne wsparcie, miło mi że cieszycie sie razem ze mną z faktu że Gabi juz ma zdrowe bioderko , teraz jeszcze tylko troche rehabilitacji ale to juz będzie z górki, mła jest taka radosna że ma wolne nóżki, macha nimi we wszystkie strony i próbuje wstawać ale jednak tych kilka miesiecy zrobiuło swoje,m watła jest w nóżkach, ale czas , trzochę czasu i bedzie ok ;)

reklama
witam , cały dzień nie miałam internetu a tu tyle się działo:-D:-D:-D
Gosia 78 Oskar ma bliznę po szczepieniu.:tak:
Ulenka--super , cieszę się razem z Tobą:tak:Teraz już wszystko ok będzie i Gabi za moment pobiegnie:-D:-D
Anna ajra Moje dziecię ma jedną drzemkę ok 1,5 godziny.Czasem mniej czasem więcej.I niestety o k 19 już ma odlot:-D
Kluska :szok:co za przeżycia , współczuję ..zdrówka dla dzieciaków , życzę z całego serca:-)

BARTUSIU!!!!!!!wSZYSTKIEEGO DOBREGO , SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I RADOŚCI ORAZ DUŻO DUŻO MIŁOŚCI.tO O CZYM MARZYSZ BY SIĘ SPEŁNIŁO A TO CZEGO PRAGNIESZ BY TWOIM BYŁO:-D:-D:-D

Gosia78 Mateusz ma wielka blizne po szczepieniu
Lileczka
pozdrawiam:-)
Ulenka strasznie sie ciesze, Gabi szybko wszystko nadrobi, w koncu ma nozki:-)
Kluska 79 Boze dziewczyno jakbys miala malo to jeszcze to:no:Mam nadzieje ze juz wszystko w porzadku, a za Piotrusia sciskam kciuki caly czas, ucaluj go ode mnie, dzielny chlopak:tak::-)
anna_ajra fajnie ze z twoim tata lepiej:tak:Mateusz spi w ciagu dnia raz okolo 1,5 godz, w nocy jest troche lepiej budzi sie dwa razy
dawna cloe staram sie ciuchow nie kupowac bez obejrzenia, bo potem czesto okazywalo sie ze a to material nie taki, a to za duze albo za male:wściekła/y:
Margaritta, Syneczki do was pisalam na tajnym takze tu tylko pozdrawiam:-)
Ja juz pedze spac, poki maly smacznie spi co pobudka nie trafi mi sie za wczesnie:confused: Dobrej nocki

Wszystkiego najlepszego Bartusiu. Jak ten czas szuybciutko minął :)

Kluska, biedactwo, ostatnio jakiś pech was spotkał. Oby szybko minął. Nie dziwię się że byłaś przerażona, też bym była :szok:

Anna_ajra, podałam Olkowi antybiotyk przedwczoraj bo kaszel go w nocy dusił i nie mógł spać i przeszło mu praktycznie od razu. Za to Wiktor od antybiotyku dostał straszną wysypkę, zaczęła się na brzuchu, przeszła już na nóżki i rączki :wściekła/y:

Bartusiu kochany

Ty Wiesz że życzymy Ci wszystkiego Najlepszego przesyłamy całuski i uściski Zamykamy oczka i jesteśmy razem z Tobą w dniu Twojego ogromnego święta. Kochamy Cię mocno: Miłek,Kamilek, z ciotką Agą.

P.S.Cieszę się że karteczka doszła.
:-):-D

Kluseczko bidulko nie wyobrażam sobie nawet co czułaś.Mam nadzieję że wszystko się ułoży.Całuski dla Was.
Dziewczynki wybaczcie że dziś wiele nie napiszę ale właśnie wróciłam z pracy i jestem padnięta. A tu obiad jeszcze na jutro muszę przygotować. Tak czy siak całuję Was wszystkie. :tak:

Z racji tego ze jutro rano mnie nie bedzie mam okazje pierwsza zlozyc zyczenia jutrzejszemu solenizantowi

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Najlepsze zyczenia dla Michalka od cioci Kasi, Matusia oraz reszty rodzinki

Kluska- to miałaś koszmarne przeżycia:no:, ale czy lekarze w końcu znaleźli przyczynę tych dolegliwości? Robili Małemu jeszcze raz przed wyjściem morfologię? Oby się to więcej nie powtórzyło, współczuję Ci bardzo i trzymam mocno kciuki za chłopców.

Anna ajra, Cloe, Syneczki - dziękuję w imieniu Jasia za śliczne karteczki z życzeniami:-):tak:
Anna ajra - Jaś śpi 2 razy tak po 50 min
Cloe - ubrań dla siebie bez przymierzenia jeszcze nie odważyłam się kupić

Kaska, Kropecka, Ulenka, Lileczka, Syneczki, Patrysia, Agawa, Zytka -:-)

Kluska79 - co za koszmar! Aż ciężko mi wyrazić swoje emocje. Jestem zarazem w szoku jak i w obawie. Domyślam się, jak się czułaś i czujesz... Myślami jestem blisko Ciebie i pomodlę się za Was!
Słowa typu "wszystko będzie dobrze" wydają mi się w tej chwili słabym pocieszeniem, ale wiedź, że jeśli mogłabym w jakoś sposób Wam pomóc, to możesz na mnie liczyć.
Ściskam Was mocno!

chciałabym wam coś napisać, ale padam z nóg, wstałam przed piątą - miałam wyjazd służbowy - po ciężkiej nocy z Igorem
więc jutro skrobnę więcej, dzisiaj tylko urodzinowo:

BARTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, ROŚNIJ ZDROWO SŁONECZKO!

reklama
hej, mam nadzieje ze jestescie zaskoczone, bo pisze z domku w Tatrach;-) wziełam wprawdzie laptopa, ale iPlus działa kiedy chce wiec z internetem słabo:baffled: ale kontakt ze światem musi byc;-)
ogromne zyczonka dla kolejnych roczniaczków
Bartusia i Michasia:rofl2::-D duzo zdrówka chłopaki, usmiechu i radości:tak:
Kluska aż strach pomyslec co jeszcze moze sie wydarzyc:szok: przeciez to jest niesamowiete ze tak z niczego takie objawy:confused: moze to efekt odstawiania od piersi, ze mały tak to przezywa? albo ma kolke od nowych poduktów? pamietam, ze aggy kiedys pisała o podobnych objawach, a jak juz wylądowali u lekarza to nie było po nich sladu i w końcu zdiagnozowano kolke:baffled: mi to po prostu nie miesci sie w głowie, ale chyba jeszcze za mało widziałam jesli chodzi o choroby i rozne przypadłości:no: mam nadzieje, ze to co najgorsze juz za wami... w kazdej materii;-)
kaska chyba nie ma sposobu zeby to nie była dziewczynka skoro tyle fluidków leci w twoja strone;-) trzymam kciuki:-p
jak tam pakowanie męża:confused: wszystko juz zaplanowane?:dry:
anna z tym spaniem to ostatnio bardzo roznie, ale przewaznie mamy dwie drzemki ok.40-60 min.:sorry2: jak przygotowania do roczku? szykujesz cos specjalnego do jedzenia dla dzieciaczków:confused:
ania31 jak mineły urodzinki Bartusia:confused: wrzuc fotki małego kawalera;-)
agawa, rekinasia stop dla pracy:happy: urlop proponuje:sorry2: i nie dlatego ze sama sie teraz urlopuje :-p byle do piatku!;-)
przyszlirodzice ale masz okres:dry::baffled: współczuje nawału stresów:no: nauka, praca, teraz to oczekiwanie ehh:szok: wszystko musi sie ułożyc po twojej mysli!:happy::sorry2: swoją droga i tak uwazam ze ambitna babeczka z ciebie, nie odpuszczasz na żadnej linii i tak trzymaj:tak::-D
cloe wiem, co czujesz z tą długoscią nogawek, ale ja raz zamówilam z bon prixu dawno temu i nie był to celny strzał:baffled: generalnie to kupuje spodnie z mankietami i odwijam:-p prosto, szybko i bezbolesnie, polecam!:happy: wyrwij sie wreszcie z tego domku na jakies zakupowe szaleńswo, a na pewno co upolujesz:sorry2::tak:
buziaki dla wszystkich maluszkow i mamus:rofl2:

Do góry