reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć Dziewczyny!

Kurczę,ale się rozpedziłyscie z pisaniem ostatnio :tak:Nie jestem w stanie nadrobić zaległości..Nie możemy się pozbydź tego katarzyska wstrętnego :wściekła/y:Nocki są do .... Marcysia dziś od 3 w nocy mam wrażenie,że budziła się co chwilę i podłączała się do cysia.W ogóle to poszła wczoraj spać po 23!!! Od wczoraj jest u nas moja mamusia,więc Marcysia chyba z wrażenia nie mogła zasnąć :-DM poleciał do Barcelony,dziś rano dzwonił i opowiadał mi jak to sobie spaceruje nad morzem...(mam nadzieję,że ten romantyczny spacer z rana był samotny:baffled:-ufam mu). My tu w zimnej,mokrej i smutnej Łodzi a ten w takiej scenerii :-D
Mama działa w kuchni, Marcepanek spi,a ja na szybciutko do Was :-)

Anna_ajra
-bardzo mi przykro z powodu taty:-( Mam nadzieję,że juz będzie dobrze!
Wracając do Twojego pyt. to ja straciłam ciąże w 12 tygodniu,ale z USG wynikało,ze obumarła w 7 tyg. :-:)-(Tyle tygodni chodziłam w ciąży zupełnie nieświadoma....
Co do spania natomiast,to u nas różnie...Ostatnio Marcelek zalicza1 drzemke w ciągu dnia tak ok.1,5 godziny.:-)

Kaskax25
-jaki dzidziol Ci w brzusiu cudny rośnie,aż mi się zatęskniło :-DSiostra mojego M za miesiąc ma termin,jest na etapia pakowania się do szpitala i panikowania :tak:Bedziemy mieli małego Mikołajka!

Uleńka-jak się cieszę,że Gabi juz pozbyła się szelek!!! :-)Tylko patrzec jak szybko zacznie nadrabiać zaległości w chodzeniu :tak:

Syneczki- cieszę się,że podoba Ci się imię Marcelinka dla dziewczynki :-):tak::-) A co mleka to moja Marcyśka też go w ogóle nie akceptuje w żadnej postaci podania (kubek, butla i nawet talerz bez szans) Sama nie wiem co to będzie?!!:sorry2:

Przyszlirodzice-do poniedziałku już niedaleko-trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję,że z Amelcią będzie wszystko ok!

DawnaCloe
-też dostaje bonprix,ale nie mam odwagi nic zamówić...Ta firma jest w Łodzi,ale tylko chyba wysyłkowo działają?Daj znać jak te spodnie.

Kluska-Boże Ty to masz przejścia kochana ostatnio! Mocno Cie przytulam i cieszę się,że się odezwałaś! Postawili już jakąś diagnozę u Piotrusia?Trzymaj się i ukochaj chłopców!Zdrówka Wam wszystkim życzę!Jakie to szczęście w tym całym nieszczęściu że masz siostrę u siebie teraz,na pewno Ci raźniej.:tak:

patrysia-mam nadzieję,że nic sie nie dzieje?Tak tylko sobie nie masz weny do pisania...

Ania31-u uuu!!!widzę,że jesteś w ferworze przygotowań do imprezki :tak:Powodzenia!Dobrze,że masz takiego Pomagiera :-D:-D

Gosia,Margarita,Agawa:-):-):-)

Ha i nadrobiłam:) Dziewczyny jeśli komuś nie odpisałam to sorkasy wielkie!

Dopiero co pisałysmy o naszych ciążowych dolegliwościach,radościach i strachach a tu juz nam maluszki Roczek kończą:tak:
Ostatnio cofnęłam się do strony 455 bodajże i się uśmiałam jakiego to zamieszania narobiłam:-DJak urodziłam Marcysię to napisałam smsa do kropecki i Agawy ale się nie podpisałam i była zagadka kto urodził Marcelinkę?:-D:-D

No to buźkam Was wszystkie mocniasto!

no Zytka, twojego sms'a dostalam jak sama bylam na porodowce w tym samym szpitalu. Nie mialam jednak pojecia ze to ty i niestety sie nie spotkalysmy :(

maly zasnal wiec mam czas :-)
zytka - wszystko wporzadku, tylko jakos taka senna jestem :sorry2: zdrowka dla Marcysi :tak:
Ania31 - u nas robota wyglada podobnie ale najbardziej chyba podoba mu sie wyciaganie bielizny z szuflad i swoich zabawek z kosza ... :tak:
cloe - moja mama zamawiala tez ostatnio spodnie z bon prixu takie szare szerokie - fajne a jakie Ty chcesz :confused:

witam ja tylko na chwilke.
pozdrawiam wszyskie:-):-D
100 lat , 100 lat niech żyje , żyje nam
oczywiście Michałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyskiego dobregooooooooo w dniu 1-ych urodzin!!!!:-D:-D:-D

Michałku!:-):-):-)
W Dniu Twoich Pierwszych Urodzinek dużo zdrówka, uśmiechniętego buziaczka, mnóstwa prezentów i samych pogodnych chwil w życiu życzy ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem

och wlasnie dostalam zamowienie z Oriflame i czeka mnie rozliczanie klientow ...
dobrze ze maly spi bo on jak zwykle by mi niezle pomagal :tak:
ja mojemu m wzielam perfum Glacier - swietny zapach polecam :tak:
zabieram sie do pracy :-D

kurcze moj mlody jak wstanie popoludniu to jest tak spocony jakby wyszedl z kapania
nie wiem dlaczego juz od wczoraj czy przedwczoraj mi tak :szok::baffled:
nie wiecie moze dlaczego ??? dodam ze temp nie ma ani nic nie wskazuje na to zeby byl chory a zawsze spi tak samo pod kolderka czy kocem ....
wiec nie wiem :eek::eek::eek:

Michałku!!! Dużo zdrowia i radości dużo darów no i gości. Czego Sobie ty zażyczysz tego Tobie dzisiaj życzą:Miłek z Kamilkiem, Agąi Tomkiem. Całuski.

reklama
Do góry