U
reklama
Cześć Dziewczyny!
Kurczę,ale się rozpedziłyscie z pisaniem ostatnio
Nie jestem w stanie nadrobić zaległości..Nie możemy się pozbydź tego katarzyska wstrętnego
Nocki są do .... Marcysia dziś od 3 w nocy mam wrażenie,że budziła się co chwilę i podłączała się do cysia.W ogóle to poszła wczoraj spać po 23!!! Od wczoraj jest u nas moja mamusia,więc Marcysia chyba z wrażenia nie mogła zasnąć
M poleciał do Barcelony,dziś rano dzwonił i opowiadał mi jak to sobie spaceruje nad morzem...(mam nadzieję,że ten romantyczny spacer z rana był samotny
-ufam mu). My tu w zimnej,mokrej i smutnej Łodzi a ten w takiej scenerii 
Mama działa w kuchni, Marcepanek spi,a ja na szybciutko do Was :-)
Anna_ajra-bardzo mi przykro z powodu taty:-( Mam nadzieję,że juz będzie dobrze!
Wracając do Twojego pyt. to ja straciłam ciąże w 12 tygodniu,ale z USG wynikało,ze obumarła w 7 tyg. :-
-(Tyle tygodni chodziłam w ciąży zupełnie nieświadoma....
Co do spania natomiast,to u nas różnie...Ostatnio Marcelek zalicza1 drzemke w ciągu dnia tak ok.1,5 godziny.:-)
Kaskax25-jaki dzidziol Ci w brzusiu cudny rośnie,aż mi się zatęskniło
Siostra mojego M za miesiąc ma termin,jest na etapia pakowania się do szpitala i panikowania
Bedziemy mieli małego Mikołajka!
Uleńka-jak się cieszę,że Gabi juz pozbyła się szelek!!! :-)Tylko patrzec jak szybko zacznie nadrabiać zaległości w chodzeniu
Syneczki- cieszę się,że podoba Ci się imię Marcelinka dla dziewczynki :-)
:-) A co mleka to moja Marcyśka też go w ogóle nie akceptuje w żadnej postaci podania (kubek, butla i nawet talerz bez szans) Sama nie wiem co to będzie?!!
Przyszlirodzice-do poniedziałku już niedaleko-trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję,że z Amelcią będzie wszystko ok!
DawnaCloe-też dostaje bonprix,ale nie mam odwagi nic zamówić...Ta firma jest w Łodzi,ale tylko chyba wysyłkowo działają?Daj znać jak te spodnie.
Kluska-Boże Ty to masz przejścia kochana ostatnio! Mocno Cie przytulam i cieszę się,że się odezwałaś! Postawili już jakąś diagnozę u Piotrusia?Trzymaj się i ukochaj chłopców!Zdrówka Wam wszystkim życzę!Jakie to szczęście w tym całym nieszczęściu że masz siostrę u siebie teraz,na pewno Ci raźniej.
patrysia-mam nadzieję,że nic sie nie dzieje?Tak tylko sobie nie masz weny do pisania...
Ania31-u uuu!!!widzę,że jesteś w ferworze przygotowań do imprezki
Powodzenia!Dobrze,że masz takiego Pomagiera 

Gosia,Margarita,Agawa:-):-):-)
Ha i nadrobiłam
Dziewczyny jeśli komuś nie odpisałam to sorkasy wielkie!
Dopiero co pisałysmy o naszych ciążowych dolegliwościach,radościach i strachach a tu juz nam maluszki Roczek kończą
Ostatnio cofnęłam się do strony 455 bodajże i się uśmiałam jakiego to zamieszania narobiłam
Jak urodziłam Marcysię to napisałam smsa do kropecki i Agawy ale się nie podpisałam i była zagadka kto urodził Marcelinkę?

No to buźkam Was wszystkie mocniasto!
Kurczę,ale się rozpedziłyscie z pisaniem ostatnio

Mama działa w kuchni, Marcepanek spi,a ja na szybciutko do Was :-)
Anna_ajra-bardzo mi przykro z powodu taty:-( Mam nadzieję,że juz będzie dobrze!
Wracając do Twojego pyt. to ja straciłam ciąże w 12 tygodniu,ale z USG wynikało,ze obumarła w 7 tyg. :-
Co do spania natomiast,to u nas różnie...Ostatnio Marcelek zalicza1 drzemke w ciągu dnia tak ok.1,5 godziny.:-)
Kaskax25-jaki dzidziol Ci w brzusiu cudny rośnie,aż mi się zatęskniło

Uleńka-jak się cieszę,że Gabi juz pozbyła się szelek!!! :-)Tylko patrzec jak szybko zacznie nadrabiać zaległości w chodzeniu

Syneczki- cieszę się,że podoba Ci się imię Marcelinka dla dziewczynki :-)

Przyszlirodzice-do poniedziałku już niedaleko-trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję,że z Amelcią będzie wszystko ok!
DawnaCloe-też dostaje bonprix,ale nie mam odwagi nic zamówić...Ta firma jest w Łodzi,ale tylko chyba wysyłkowo działają?Daj znać jak te spodnie.
Kluska-Boże Ty to masz przejścia kochana ostatnio! Mocno Cie przytulam i cieszę się,że się odezwałaś! Postawili już jakąś diagnozę u Piotrusia?Trzymaj się i ukochaj chłopców!Zdrówka Wam wszystkim życzę!Jakie to szczęście w tym całym nieszczęściu że masz siostrę u siebie teraz,na pewno Ci raźniej.

patrysia-mam nadzieję,że nic sie nie dzieje?Tak tylko sobie nie masz weny do pisania...
Ania31-u uuu!!!widzę,że jesteś w ferworze przygotowań do imprezki

Gosia,Margarita,Agawa:-):-):-)
Ha i nadrobiłam
Dopiero co pisałysmy o naszych ciążowych dolegliwościach,radościach i strachach a tu juz nam maluszki Roczek kończą

Ostatnio cofnęłam się do strony 455 bodajże i się uśmiałam jakiego to zamieszania narobiłam

No to buźkam Was wszystkie mocniasto!
maly zasnal wiec mam czas :-)
zytka - wszystko wporzadku, tylko jakos taka senna jestem
zdrowka dla Marcysi 
Ania31 - u nas robota wyglada podobnie ale najbardziej chyba podoba mu sie wyciaganie bielizny z szuflad i swoich zabawek z kosza ...
cloe - moja mama zamawiala tez ostatnio spodnie z bon prixu takie szare szerokie - fajne a jakie Ty chcesz
zytka - wszystko wporzadku, tylko jakos taka senna jestem

Ania31 - u nas robota wyglada podobnie ale najbardziej chyba podoba mu sie wyciaganie bielizny z szuflad i swoich zabawek z kosza ...

cloe - moja mama zamawiala tez ostatnio spodnie z bon prixu takie szare szerokie - fajne a jakie Ty chcesz

lileczka
Mamy lutowe'08
witam ja tylko na chwilke.
pozdrawiam wszyskie:-)
100 lat , 100 lat niech żyje , żyje nam
oczywiście Michałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyskiego dobregooooooooo w dniu 1-ych urodzin!!!!

pozdrawiam wszyskie:-)

100 lat , 100 lat niech żyje , żyje nam
oczywiście Michałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyskiego dobregooooooooo w dniu 1-ych urodzin!!!!

Gosia 78
Mamy lutowe'08
Michałku!:-):-):-)
W Dniu Twoich Pierwszych Urodzinek dużo zdrówka, uśmiechniętego buziaczka, mnóstwa prezentów i samych pogodnych chwil w życiu życzy ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem
W Dniu Twoich Pierwszych Urodzinek dużo zdrówka, uśmiechniętego buziaczka, mnóstwa prezentów i samych pogodnych chwil w życiu życzy ciocia Gosia z Piotrusiem i Jasiem
och wlasnie dostalam zamowienie z Oriflame i czeka mnie rozliczanie klientow ...
dobrze ze maly spi bo on jak zwykle by mi niezle pomagal
ja mojemu m wzielam perfum Glacier - swietny zapach polecam
zabieram sie do pracy
dobrze ze maly spi bo on jak zwykle by mi niezle pomagal

ja mojemu m wzielam perfum Glacier - swietny zapach polecam

zabieram sie do pracy

kurcze moj mlody jak wstanie popoludniu to jest tak spocony jakby wyszedl z kapania
nie wiem dlaczego juz od wczoraj czy przedwczoraj mi tak

nie wiecie moze dlaczego ??? dodam ze temp nie ma ani nic nie wskazuje na to zeby byl chory a zawsze spi tak samo pod kolderka czy kocem ....
wiec nie wiem

nie wiem dlaczego juz od wczoraj czy przedwczoraj mi tak

nie wiecie moze dlaczego ??? dodam ze temp nie ma ani nic nie wskazuje na to zeby byl chory a zawsze spi tak samo pod kolderka czy kocem ....
wiec nie wiem

reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Patrysia- Amelka po kazdej drzemce wstaje jak zlana wiadrem wody i tez nie wiem od czego. Moze im sie co sni

Podziel się: