reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ja niestety spóźniona:-(ale ślejuz zyczenia:tak:

Kolorowych snów
Uśmiechu od ucha do ucha
Pięknych bajek na dobranoc
Własnego pieska i kotka
Co dzień nowych przygód
Butów siedmiomilowych
Gwiazdki z nieba
Wspaniałych przyjaciół
I wesołej rodzinki

Dla Oliwki i Amadeuszka od cioci Ani Bartusia i reszty rodzinki

reklama
Hej:-)
W imieniu Oliwki slicznie dziękuję za życzenia zyczenia:tak::-)
Imprezka minęła całkiemsympatycznie nie potrzebnie marudziłam Siostra i teściowa pomcne bardzo a dziewczyny zachwycone że tyle gości naraz wokół nich się zebrało:tak:
Najka jak to zrobiliście że Ewcia jeszcze karmy nie sprobowała? Kiedy Julka była mała mieliśmy psa krma i miski Tofika trzymaliśmy na wysokości niedostępnej dla Julki ale gdy pies przychodził jeśc towarzyszyła mu Julka dobrze że Tofik był tkim psem że moje dziecko mogło mu coś z pyska wyjąć i było wszystko ok często robiłam tak ze pies jadł na jednym piętrze a ja z Julką siedziłayśmy piętro wyżej inaczej krma ładowana była do buzi grściami:baffled:
Uciekam zaraz mamy gości.
o potem:-)

dawna cloe nasz pies też toleruje wszystko ze stony Igora, nie ma nic przeciwko dzieleniu się jedzeniem, cierpliwie znosi ciągnięcie za uszy, ogon, łapy. ostatnio Igor go dosiadł i klepał po bokach a pies ani drgnął, ale jaką Igi miał rozanieloną minę! :-D
ladna.ex.panna jak się udała wyprawa do Poznania?
Ania_ajra jak z tym płynem do kąpieli na noc, dalej działa czy jednorazowo zadziałał?
Przyszlirodzice fakt, nasze maluszki uwielbiają być samodzielne i mają z tego frajdę!!!

Ja też składam spóźnione ale najszczersze życzenia dla Amadeuszka i Oliwii. STO LAT MALUCHY :)

Dziękujemy za życzenia i tym spóźnialskim ale przy tym i kochanym mamusią ze szkrabkami ;-)
zytko, agawo śliczne karteczki dziś do Amadeuszka doszły ciekawe od kogo ? :-p a tak poważnie to chyba sie zmówiłyście z tymi żółtymi kopertami :-D

Szykowalismy się dzis na spacer a główny cel to wysłanie karteczek dla Marcelinki i Oliwki gdzy nagle olśnienieeeeeee 5go miałam sie stawić w Urzędzie Pracy :szok: i leeeeece na łeb na szyje (już wiadomo po kim takie chody ma Madulek :-p:-D) i taka zdenerwowana weszłam tam łądnie przeprosiłam musiałąm nakłąmać że synek gorączkował i nie miałam z kim go zostawić a ta mi że dlaczego nie przedzwoniłam? No przecież nie powiem jej że dzis mnie olśniło...to wpieram że miał 40 stopni i że nie byłam w stanie mysleć jak zobaczyłąm taką gorączkę no i uwieżyła. Tylko że teraz mam donieść zaświadczenie od lekarza :szok: i tu nagle po chwili obawy ulgaaaaaaa mamy wspaniałą pediatrę neonatolog do której chodzę z dziećmi prywatnie od kiedy Olik sie urodził, znajoma zresztą ;-) no i problem z głowy a tak było by po kuroniówce...Z powodu tego latania po całej Wrześni Oli prawie mi zasnał idąc na pieszo w pewnej chwili stop. On sie nie ruszy, zostaje tutaj i tak siedział dobre 20 minut aż moja mama nadjechała a tu następny problem...nadjechała niewiedząc o co chodzi fordem puma i jak tu wpakować do środka dwójkę dzieci mnie co prawda niską bo zaledwie 166 ale zawsze i wózek hmm co ja sie nagłowiłam....ale dało rade. Oli jechał zgięty jak muszelka Madi nie mógł się ruszyć na moich kolanach stelarz na przednim siedzeniu spacerówka wózka w bagarzniku. No i katrek nie wysłam :wściekła/y: A teraz głowa mnie boli od tego ciągłęgo dzisiejszego myślenia, cóz zrobić przeciążyłąm sie :baffled:

Załączniki

• roczek 014.jpg
    roczek 014.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 27
hej
syneczki - heh to mialas dzien :szok::-D

a my juz zamowilismy duzego torta (rafaello) dla Sewcia na imprezke ale odziwo jakos tanio - tak mnie sie przynajmniej wydaje bo 55 zl :sorry2: jeszcze tylko catering i potem juz z gorki :tak:

rekinasia mogłabym zapytac o to samo:-p
o dziwo wszystko w porządku, maz sie spisał , Igusia chyba nie teskniła bo zachowywał sie jak zwykle, jedynie podczas jednej wieczornej wideo rozmowy zaczeła płakac i wołac mama tak ze nie mogli jej uspokoic :baffled: ale armagedon nie nadszedł wiec moge czesciej wyjezdzac :-p;-)
ciesze sie ze pojechalam ale psychicznie jestem wypompowana, za duzo padło ważnych kwestii, a podrozy z moją matką mam dosyc na najblizszy rok:baffled:
patrysia faktycznie cos chyba tanio ci wyszło, chociaaz to zalezy ile bedzie wazył i co tam zrobią:happy: mi powiedzieli ok.100 zł ale ze zdjeciem dziecka na torcie (jadalnym), zrobionymi przez cukiernika ozdobami i swieczką, na ok.15 osób, czy musi miec ponad kilogram:baffled::rofl2:
ciesze sie ze u was wszystko w porzadku dziewczyny
ten tydzień znowu zapowiada sie intensywny, bo musze mieszkanie przygotowac, posciel na zmiane, bo czesc gosci bedzie nocowac;-):dry:cos widze, ze nie obedzie sie bez wolnego piatku:baffled:
doradzcie mi jak zorganizowac w knajpie dla dorosłych kącik dla dzieci:confused: bedą 3 maluchy w wieku Igi....

:-)Igorku:-)
Dziś są Twoje 1 urodzinki!!!
Dlatego chcemy Ci życzyć wszystkiego najlepszego!

Żyj szczęśliwie i radośnie,dożyj długich lat,niech Ci życie będzie wiosną,majem cały świat!

Marcelinka i ciocia Zytka :)

reklama
Do góry