reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy potrzebne mi były kochane jesteście :-) Olik powoli dojdzie do wprawy wiem to, ale gdy tak patrze na jego rówieśników to mnie ściska, nawet takie 1,5 roczne nadają jak najęte taiego spotkaliśmy dziś aż mnie zamurowało :szok: dziecko całymi zdaniami klepało:szok:
logopeda i psycholog nie będzą już konieczni wszystko jest w porządku, opinia jest taka że jak juz coś mówi to sie rogada, ale najgorsze jest z tego wszystkiego to jak on się męczy stara sie i go zatyka. Madik więcej mówi niż Oli i to też go dobija. Jakie rodzeństwo potrafi być rózne mimo że tak bardzo podobne z wyglądu. Cieszę się że mały nawija skłądając nawet po dwa trzy wyrazy a to takie dziwne dla mnie takie nowe...
I macie racje to nic innego jak zabieranie dziecią dzieciństwa, jak już sie nauka rozpocznie to końća nie widać...
Teraz dość o nas bo ile można i dziękuję za cierpliwość :tak:

lileczka mój Olik tak się uzależnił ad maści a był to Aperisan że jak dorwał się do tubki potrafił całą wcisnąć sobie do buzi a że późno ząbkował około roku dopiero to mądrala z niego już była.

Spokojnej nocy i kolorowych snów dla wszystkich jesteście niezastąpione :tak::-)

reklama
witam mamusie:-D
ika - u nas tez pochmurno wiec nie jestes sama ;-)

az nic sie robic nie chce w taka pogode
ale ja dzis powera dostalam i zaczelam robic porzadki z malym remontem tzn przesunelam komode i lozeczko od malego dalam na inna strone sciany - ale zawsze cos hihi :-D moj m o niczym jeszcze nie wie :sorry2:

:) a macie

Załączniki

• marze3c 195.jpg
    marze3c 195.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 46
  • marze3c 193.jpg
    marze3c 193.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 53
  • marze3c 194.jpg
    marze3c 194.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 60
  • marze3c 102.jpg
    marze3c 102.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 53
  • marze3c 077.jpg
    marze3c 077.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 56
  • marze3c 110.jpg
    marze3c 110.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 51
i jeszcze cztery :)

Załączniki

• marze3c 192.jpg
    marze3c 192.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 53
  • marze3c 200.jpg
    marze3c 200.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 67
  • marze3c 180.jpg
    marze3c 180.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 53
  • marze3c 190.jpg
    marze3c 190.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 50
i jeszcze małego pracusia
na cały rok tych zdjęc wam napokazywałąm. Dziękuję za wytrwałość :-D

Załączniki

• oli3latka 008.jpg
    oli3latka 008.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 58
  • oli3latka 007.jpg
    oli3latka 007.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 52
  • oli3latka 006.jpg
    oli3latka 006.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 46
  • oli3latka 005.jpg
    oli3latka 005.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 44
  • oli3latka 004.jpg
    oli3latka 004.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 53
A ile to roboty zdobywac te glosy:p:p
cal rodzina w to wmieszana z dziadkiem na czele hihihih

Syneczki- slicznu chlopcy az mi sie coraz mocniej zachciewa synka:p

reklama
Witam
No to troszke co u nas bylismy na szczepieniu chłopcy troszkę popłakali gorzej Kuba wystraszył sie ale po chwili juz był spokój Bartek tylko po ukuciu

syneczki sesja pierwsza klasa chłopcy jak malowani i jacy pomocni
patrysia u nas z rana padało a teraz śłicznie słonko świeci co prawda wiatr wieje ale i tak jest ślicznie ąz chce sie coś robić w taką pogodę

Do góry