reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
syneczki- ty to jednak jestes matka polka zamiast pospac z mlodym to zdziwiona ze takl dlugo spi;p moj M to chyba by oszlal ze szczescia jak by mogl sie tyle z mloda wyspac apropos teraz do 5go on sam rzadzi z mlodom jak ja w pracy dzis pierwszy dzien pewnie znow zastane pobojowisko jak wroce (standard):angry:

witam dzisiaj ja juz troche ogarnieta....
moj m poszedl do roboty a my znow sami...
tesciowa wyjechala na wakacje na tydzien jupi :-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam sie pochwalic ze moj dzielny syneczek uzywa juz tylko pampersa na noc... na podworku i w domku ladnie sika do nocnika - mowie na podworku bo wszedzie nosze ze soba nocnik bo na stojaco sie boi jeszcze ale to kwestia czasu
ladnie mi wola "sisi" :tak:

brzusio juz coraz wiekszy, czuje juz powoli delikatne ruchy... jak sie poloze to tym bardziej.... :-)

hmmmmmm cos chcialam jeszcze napisac ale wylecialo mi z glowy :eek::laugh2:

hihihi Przyszlirodzice u nas też często informacja po fakcie, ale chętnie bym pożegnała pampersy, bo jak pomyślę, że miałabym chodzić w ten upał w mokrym plastiku :no::no:
wczoraj w wawie była taka burza, że na drogach leżały połamane gałęzie i konary
Patrysia wypoczęta?? dobrze, że z dzidzi jest OK, tak jak Syneczki, krew w ciąży mi się źle kojarzy
ja ciągle zmęczona, może w weekend się wyśpię.... - pierwszy wolny weekend od dłuższego czasu, moje słoneczko też się nareszcie mamusią nacieszy :-D
Ania_ajra gdzie jesteś i jak się masz??
Syneczki jak mam chwilę dla siebie to na maksa korzystam :-) snucie się z kabanosem po mieszkaniu odpada :-D teraz prawie nie nocuję poza domem, ale najciężej chyba było mi, kiedy wróciłam do pracy, Igi miał 6 miesięcy a ja musiałam na kilka dni wyjechać. narobiłaś mi smaka na kabanosa :-D

Cześć dziewczyny!:-)
Wczoraj wróciliśmy wyczerpani podróżą, która zajęła nam 8h ze wględu na te wichury. Drogi w większości były już przejezdne, ale... czekam na obiecane autostrady!
Wczasy były udane, pogoda dopisała i atrakcji nie brakowało. Michaś był na plaży w swoim żywiole. Wchodząc zaledwie metr na plażę, synek już siadał w piach i niczego więcej do szczęścia nie potrzebował. Wystarczyła łopatka i basenik z wodą. Strasznie się pchał do morza! Trzeba było go dobrze pilnować i mocno trzymać z rękę bo biegł bez opamiętania.
W każdym razie (grzecznie mówiąc) objedliśmy się wszyscy smażoną rybą i jesteśmy nasyceni jodem.
Mieszkaliśmy w Rewie (30km) od Trójmiasta. Zwiedziliśmy molo w Sopocie, popłynęliśmy promem na Hel, zwiedziliśmy stare miasto w Gdańsku (żuraw, Neptuna itp.), byliśmy na Westerplatte, i w oceanarium w Gdyni.
Obecnie wracamy do rzeczywistości...

Pozdrawiam gorąco!

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!

Ja też się z Wami witam moje drogie po urlopie:-) Nad morzem było superancko!!! Trafiliśmy w pogodę na całe szczęście! Marcysia zachwycona duuuużą piaskownicą (w sensie plażą:-D) i wielką wanną czyli morzem:tak:Mieszkaliśmy w nowym pensjonacie,warunki były bardzo dobre:tak:,a do plaży mieliśmy 40 metrów!Gąski to mała miejscowość,a zatem poza plażowaniem innych atrakcji typu zwiedzanie nie było.Byliśmy ze znajomymi więc na nudę narzekać nie mogliśmy:-)Podróz powrotna to był koszmar,jechalismy prawie 9h-400km! Zostalismy na parę dni u teściów bo to po drodze;-)Tam zaliczyłysmy z Marcelkiem jelitówe,Marcysie pogryzły komary i wniosek wyciągnięty-najlepiej jest w domku:-DJutro juz M idzie dop pracy i koniec tego dobrego:-(

Muszę poczytać co tam u Was Mamiśki przez te 2 tyg. sie działo!:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie mocniasto!!!

WOW :-) Witam dziewuchy!!! I przejdę od razu do .....GRATULACJEE!!!DLA MAMUŚ oczekujących na kolejną pociechę!!!! Tak się cieszę tym bardziej że to taka fajna różnica wieku :-)
U nas wszystko ok. Miłek dowodzi :-) Wspina się po drzewach no i niestety meblach :-( Ma 12 zębów - musze edytować obrazek :-)I wszędzie go pełno. Bije starszego brata - nie da sobie w kaszę dmuchać. A Kamil od września do przedszkola - na szczęście bo czasami szału dostaje z tą dwójką. Ja jak zwykle zagoniona - teraz tynkują nam dom, Tomek w robocie a ja sama - ale w końcu mogę jak człowiek pobyć z dziećmi. No i postaram się częściej zaglądać na forum. Myszko dzięki za info o spotkaniu tylko na których stronach o tym mowa ??:zawstydzona/y:
Całuje wszystkie mmausie!!! I sorki że nie zaglądałam tak długo.:zawstydzona/y:

reklama
Do góry