reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kartka_urodzinowa9.jpg

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia,
zdrowia i miłości bez ograniczenia.
Asiu, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego!

Ostatnia edycja:
reklama
:-)Asiu-Rekinasiu:-D

Życzę Ci dużo słonka na każdy dzień roku,nie tylko w tym szczególnym dniu Twoich urodzinek!
Zdrówka,zdrówka,zdrówka i jeszcze raz ...... pieniążków!:-D

Dziewczyny-ja za chiny ludowe nie nadrobię tego coście tu naszkryfały podczas mojej nieobecności:no: Dlatego wybaczcie mi,że nie odpisuję:-( Nastrój miałam do bani i weny nawet do czytania mi brakowało... Już się poprawiam,postaram się nadrobić zaległości:tak:

Buziaczkam Was wszystkie!

Asiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-D

Kasia a Ty gdzie :-D chyba jednak coś poszło :-)

Justynko - ty pisz czemu weny brak :-)

Pozdrawiam - jako mistrzyni krótkich postów :-D

Dziewczyny!!!
KASIA URODZIŁA JUUUUUPI:):)

sms od Kasi: "Miłosz urodzony o 18.05 wazy 4040 i ma 60 cm. 10 punktow. Kasia troche pekla ale bez naciecia. maly jest sliczny:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry