sandraa82
Fanka BB :)
Dziewczyny..kiedy my sie wyśpimy?? Aczkolwiek dziśiejsza noc u mnie była spoko..wiec ja nie narzekam.Ale żal mi tych co nie sypiają 
Ja dziś serwuje na obiad udka z kurczaka,robione na raty :/ bo mały mi nie da. No cóż,bycie mamą to nie łatwa sprawa. Ciekawe jak radzą sobie mamy bliźniaków,gdy na raz dwójka sie domaga cyca,zabawy,noszenia..masakra.
Ja dziś serwuje na obiad udka z kurczaka,robione na raty :/ bo mały mi nie da. No cóż,bycie mamą to nie łatwa sprawa. Ciekawe jak radzą sobie mamy bliźniaków,gdy na raz dwójka sie domaga cyca,zabawy,noszenia..masakra.
wiec paniki nie ma, ale miałam stresa, przebadałam go, kupka ,mocz i krew oddalam do badania, ucho miał zapalone lekko, pewnie od ulewania. A co u mnie, od poniedziałku chodze na aerobik, babka prowadzaca chyba oszalala, bo taki wycisk daje,ze wczoraj myslalam,ze nie dojde do domu a dzisiaj zakwasy po byku, poza tym to dzieci i jeszcze raz dzieci, Tymcio od dwóch dni przesypia od 21 do prawie 5 rano
ale moja blisko ;-)
bo u nas dada spokojnie wytrzymuje noc:-) choć rzadko się zdarza, że nie przewijam go, bo kupsko jest przeważnie każdej nocy.