Karolina1987W
Fanka BB :)
dzien dobry
Ja dzis mam dzien wiosennych porządków :-) Maly spi wiec moge w domu cos porobic i zaczac pakowac kartony :-) Nie udalo mi sie wytrzymac bez slodkiego dluzej jak jeden dzien i wlasnie wcinam ciastka dla gosci 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Selerowa, wypadanie włosów no norma niestety, ja po obu chłopcach traciłam garściami, 3-4 m-ce po porodzie, też się bałam, że wyłysieję.Teraz znów oczekuję tego procesu, a potem biorę się za włosy, podglądam pomysły od włosomaniaczek, już teraz czasami piję drożdże i zmieniłam kosmetyki do włosów.Jedyne co mnie martwi teraz to wypadanie wlosów. Po Mai wypadło mi ich mnóstwo, teraz znowu zaczynają. Lysa w końcu zostanę.
Mamo Stacha :-) najbliżej mieszkasz, więc nie chciałabym stracić kontaktu:-)
Karolina, no wypisz wymaluj JA :-)Ja zaczelam robic brzuszki i dupa to nie miesnie hehe Po 15 sie zasapalam hehe juz nic nie powiem o wchodzeniu po schodach albo szybkim spacerze. Spieszylam sie do lekarza na biilans bo maly sie obsral przed samym wyjsciem i myslalam, ze mnie pot zaleje a nogi sie zaczna platac. nic kondycji, nicale zeby sie pozadnie wziac za siebie to juz problem bo ciagle wymowek szukam, a zamiast pocwiczyc to siedze na fb albo bb
Dobranoc
Maly mi dzis przespal praktycznie caly dzien, budzil sie na cyca i dalej w kime. teraz tez mi przy cycku zasnal i nawet nie bede go budzic na kapanie. Ciekawe co on bedzie w nocy robil. Myslicie, ze to przez zastrzyki?