Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U nas zębów brak więc nie myjemy ale też jestem przeciwna pastom dopóki maluch nie będzie większy i bardziej świadomy.
Co do jedzenia to młody lekko wysypany był wczoraj, ale nie wiem czy to po moim antybiotyku czy może po śmietanie. Podałam obiadek z dodatkiem śmietany. Czy wy już podajecie? Co o tym sądzicie? Opakowanie głosiło, że od 4 m-ca
I nie martwi Was, że maluchy tak wcześnie próbują chodzić? Ja jestem tym faktem zaniepokojona. Mój też już staje przy wszystkim i chodzi trzymając się mebli, martwię się o kręgosłup. Starsi zaczęli chodzić na 10-10,5 m-ca, to mi się wydawało ok, ale teraz to jakoś za wcześnie.
Verita, pchacz bym zabrała, jeszcze dodatkowo ułatwia pionizację. Starsze dziecko można w ten sposób zachęcać ale takie małe już moim zdaniem nie. Szczególnie, że samo się wyrywa :-)
Olek dopiero co sie nauczyl stawac a nie moge go opanowac, dzis chodzil juz przy meblach i co mu sie znudzi zabawka to raczkuje do czegokolwiek zeby sie podciagnac i stanac. Zawsze myslalam, ze dziecko zaczyna chodzic po 10mz ale moj maz chodzil juz sam po 9mies wiec moze to rodzinne. Ja nie napieram, sam chce Ja śmietany bym się bała dac, trochę za wcześnie. A co sądzicie o chodzikach, czy pchaczach ? Kupujecie Waszym maluchom?

Ale mobilna już jest i tak bardzo, bo w mog potrafi się przetransportować do upatrzonego miejsca.