reklama

Lutóweczki 2014

Ewanh, trzymam kciuki za dobre wieści,
a co do 3d to uważam, że robienie badania na tak wczesnym etapie nie ma sensu z mojego punktu widzenia, dzidzia dopiero formuje wszystko i lepiej zrobić tak jak mówisz ok połowy ciąży czy nawet później

reklama
Ewanh trzymam kciuki

a ja jestemwsciekla do tego stopnia ze mam ochote ryczeć,bylismy u lekarza ,młody ma zapalenie oskrzeli(w zeszłym tygodniu byliśmy na kontroli i był zdrowy) to tego w aptece wydalam ponad 200zl(nie wspomnę ze przy poprzedniej wizycie w aptece wydalam ponad 150zl)

ewanah trzymamy kciuki &&&

sylwia kurcze no to nie dobrze ze mały znowu chory :-( jejciu zdrowka dla niego:tak:

ja tez chyba bardziej skłaniam sie do usg 3D bardziej w połowie :tak:

Ewanh - kciuki za wizytę!!&&&!!

Sylwia - zdrówka dla synka!

Małkuś - ja własnie kończe brać drugie opakowanie progesteronu, i zapomniałam dziś spytać czy jeszcze brać. fasolina zagnieżdżona, rośnie sobie pomalutku, wiec chyba nie ma co, dodam ze miałam wysoki progesteron od poczatku ciąży!

No i ja sama nie wiem kiedy mam nadania robić, 29 lipca mam wizyte, poczekac z badaniami i robić centralnie przed wizytą..???

kasiaczek no właśnie mi lekarz mówił że jeżeli progesteron był brany profilaktycznie to nie ma sensu brać dalej, kazał mi skończyć opakowanie i tyle.

A co do badań to właśnie mi lekarz zalecił żeby zrobić bliżej wizyty żeby były jak najbardziej aktualne. Zrobie ze 3 dni przed wizytą.

kasieczek ja w jednym labo robiła toxo i czekałam 3 dni na winiki a jak zrobiłam w labo w szpitalu tez prywatnie to wynik w tym samym dniu , ale ze nie mogłam wiec odebrałam go na nastepny dzien:-)

Mi na chwile wczoraj gin przełączył na 3d, mimo, ze się nie decydowalam. Niesamowite. Wtedy właśnie zobaczyłam, ze to małe stworzenie wygląda w zasadzie juz jak noworodek, niczego mu nie brakuje, wszystko ma wykształcone, tylko teraz organizm będzie się rozwijał i uczył swoich funkcji. Nie zaplacilabym specjalnie dodatkowo za takie ust na tym etapie, ale naprawdę ta chwilka bardzo dużo mi uświadomiła. To naprawdę cud, co tam w brzuszku się dzieje. A na czym polega 4d?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry