reklama

Lutóweczki 2014

BB_Anna ja to bym pewnie poszła już w czwartek, ja ide do gina w 6t6d i mam nadzieję na serducho!
Ja mam lekkie mdłości ale nie na tyle by wymiotować albo stracić apetyt.
A śpiąca jestem non stop- w pracy cały czas ziewam, aż mi głupio troche heh :D:D
A dziś jeszcze w pracy 07.30-16.30 :/

reklama
już niedługo zaczną się wizyty i mam nadzieje że wszystkie będziemy miały dobre wiadomości i będziemy wstawiać pierwsze zdjęcia z usg:-):tak:

mnie rano męczyła straszna zgaga...bleeee

Ja byłam nastawiona na zarodek jak byłam pierwszy raz 5t4d ale bł tylko pęcherzyk i oczywiście lekko się denerwuję czy wszystko będzie ok. Na serduszko też słyszałam, że nie ma co się mocno nastawiać, bo potrafi dopiero w 8 tyg się pojawić.
Ehh sama nie wiem może faktycznie pójdę w czwartek.

Ja bym poszla na twoim miejscu:tak:. Z synem bylam w 6 tyg i juz bylo bijace serce :-D, szok ja sie nie spodziewalam ze to tak szybko(ale bylam mloda teraz juz wiem). Jak bym miala mozliwosc to juz bym tez poleciala do jaiegos a tak musze czekac do lipca w zasadzie ide poszukac moze jakiegos lekarza w internecie bo nawet nie wiem kto u nas w miescie teraz przyjmuje.

Witajcie dziewczyny,
u mnie na razie wszystko ok. Plamienie jednorazowe ustąpiło. Beta z piątku 370, dzisiaj 1440, pani w laboratorium powiedziała, że ładnie rośnie :)
Jutro mam wizytę o 18, zobaczymy co powie mój gin. Trochę się denerwuję, mam nadzieję, że będzie dobrze.
Pozdrawiam, trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

Kasoku ja jestem dziś w 4 tygodniu i 5 dniu.

Wiecie, musiałam porozmawiać z szefową i powiedzieć jej o ciąży, bo muszę dokończyć jeszcze pracę w szkole językowej( pracuję normalnie 8 godzin w biurze, a dodatkowo jestem lektorem w szkole jezykowej i tam pracuję wieczorami) i w mojej normalnej pracy potrzebuję kilku dni wolnych, bo inaczej nie dam rady tego pogodzić. Szefowa powiedziała, że od wczoraj z mężem swoim tak myśleli, że jestem w ciąży, bo to strasznie po mnie widać podobno. Jestem blada jak trup, zamulona, mam pryszcze na twarzy i nie piję kawy. Generalne bardzo się ucieszyli i mi gratulowali. Szef chciał jechać po jakieś ciasto żeby to uczcić :)
Szefowa mówi, żebym się cieszyła ciążą i jak trzeba to szła na zwolnienie. Powiedziała, że liczyła się z tym, że tak będzie. Nie spodziewałam się takiej reakcji, ale chyba jest właściwa.

Oby wszystko było dobrze :) Grunt to pozytywne myślenie!

Ja pójdę do lekarza w 5tygodniu i 6 dniu. Coś już tam w macicy powinno być widać, prawda?

Verieta polecam portal znanylekarz.pl :) są tam opinie innych pacjentów o danym lekarzu :)

BB_Anna ja bym poszła w czwartek :) Nawet jak nie będzie jeszcze serduszka to nie ma czym się przejmować, bo jeszcze jest czas, aby zabiło. Natomiast zobaczysz pewnie zarodek :)

Mnie dziś podolewa brzuszek. Czasami jajnik mnie zakłuje. Musi być dobrze!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

ewanh widzę,że razem się jutro na wizytę wybieramy:tak: Ja pół godziny później na 18:30.
Jak mi się marzy serduszko fasolkowe ale jak byłam w 4t i 4d to nawet nie było jesz
cze widać pęcherzyka więc moźe być tak że owulacja była późna i ciąża młodsza, no zobaczymy,stresuję się strasznie. Wczoraj dzwoniła do mnie gin że w cytologii wyszły bakterie i będę musiała stosować globulki ehhh.Z synkiem miałam tak samo więc mam nadzieję że będzie ok. Dziś na 16 mam pierwsze zebranie u synka w przedszkolu, takie już duże to moje dziecko że matka po zebraniach musi latać:-)

Dziewczynki trzymam za wszystkie kciuki, niech nasze fasolinki pięknie rosną.

89Katia ale masz super szefów...u mnie tak nie będzie, jak pójdę do lekarza będę musiała wziąć zwolnienie i czmychnąć bez zapowiedzi na L4 bo boje się że inaczej moga mnie wylać jak się zapowiem, że jestem w ciąży...w korporacjach mają w dupie pracowników. Liczy sie wyzysk niestety.

reklama
Małkus rozumiem jak jest w korporacjach, bo mój Mąż w takowej pracuje i widzi ak traktują koleżanki w ciąży.

Ja pracuję w małej firmie, więc jest bardziej kameralnie i rodzinnie. Cieszę się, ze tak zareagowali :)

Ale bym sobie pospała.... A dziś do 21 jestem w pracy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry