Karolina1987W
Fanka BB :)
Madzia nie placz, poszukaj w domu moze ci spadla zanim wyszlas A jak zgubilas to na szczescie
 A jak zgubilas to na szczescie ))
))

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 W niedzielę jadę jeszcze na tydzień z dziewczynkami i moimi rodzicami nad morze, a później już cały sierpień w domu
 W niedzielę jadę jeszcze na tydzień z dziewczynkami i moimi rodzicami nad morze, a później już cały sierpień w domu Tak się złożyło, że początek ciąży, a tu wakacje-więc wolne w pracy-pamiętam jak w poprzedniej ciąży miałam mdłości podczas lekcji, więc lepiej, jak ten początek spędzę w domu
 Tak się złożyło, że początek ciąży, a tu wakacje-więc wolne w pracy-pamiętam jak w poprzedniej ciąży miałam mdłości podczas lekcji, więc lepiej, jak ten początek spędzę w domu Widzę, że dużo przyszłych mam lutowych się tu udziela-poczytałam trochę, ale jeszcze nie potrafię wszystkich skojarzyć, szczególnie gdy nicki są podobne
 Widzę, że dużo przyszłych mam lutowych się tu udziela-poczytałam trochę, ale jeszcze nie potrafię wszystkich skojarzyć, szczególnie gdy nicki są podobne
 Spełniłam dziś swoją zachciewajkę-makaron z jagodami-pycha był jak jadłam, ale teraz nie mogę nawet o tym myśleć
 Spełniłam dziś swoją zachciewajkę-makaron z jagodami-pycha był jak jadłam, ale teraz nie mogę nawet o tym myśleć Jednak bardziej mi służą kwaśne potrawy
 Jednak bardziej mi służą kwaśne potrawy
 Uważam, ze smoczek jest lepszym rozwiązaniem niż wiszenie dziecka co chwilę na piersi (u mnie tak było do 6 miesiąca
 Uważam, ze smoczek jest lepszym rozwiązaniem niż wiszenie dziecka co chwilę na piersi (u mnie tak było do 6 miesiąca )
)