BB_Anna
Fanka BB :)
Beti wiem że każda chce poznać płeć - ja też już bym bardzo chciała a ten obrazek to było pocieszenie dla Kasoku że jeszcze wszystko może się zmienić 
Truskawa ja kiedyś zalałam laptopa piwem. Pół szklanki poszło na klawiaturę. Suszyłam go jakieś 4 dni bez włączania i działa do tej pory. Trochę "enter" się skleja czasem
ale ważne że działa więc może i Twój przeżyje!
Sylwia mi też moj gin powiedział że mimo, że mam 31 lat rocznikowo to nie kwalifikuje mnie to do obowiązkowego USG genetycznego i że to jest moja decyzja. Chcę - idę proszę bardzo, ja 170 zł zapłaciłam i 3D miałam gratis. Gdybym jednak nie chciała to też nie ma problemu.
Fajny przepis na kotlety z kalafiorka - muszę koniecznie wypróbować!
U nas burzy nie było, ale lało strasznie całą noc.
Miłego dnia!
Truskawa ja kiedyś zalałam laptopa piwem. Pół szklanki poszło na klawiaturę. Suszyłam go jakieś 4 dni bez włączania i działa do tej pory. Trochę "enter" się skleja czasem
Sylwia mi też moj gin powiedział że mimo, że mam 31 lat rocznikowo to nie kwalifikuje mnie to do obowiązkowego USG genetycznego i że to jest moja decyzja. Chcę - idę proszę bardzo, ja 170 zł zapłaciłam i 3D miałam gratis. Gdybym jednak nie chciała to też nie ma problemu.
Fajny przepis na kotlety z kalafiorka - muszę koniecznie wypróbować!
U nas burzy nie było, ale lało strasznie całą noc.
Miłego dnia!

bo jest wiele kobiet ktore za dziecko oddały by wszytko , ciesz sie ze dostałas kolejna szanse na bycie mama ;-) napewno bedziesz najwspanialsza mama dla twojego syneczka ;-)
w trzeciej tez chcialam planowac a tu wpadka i pewnie drugi syn