Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tam otwieraja nowy zakład i przewaznie z naszego zakładu wysyłaja ludzi ktorzy maja przeszkolic tamtych ludzi i pokazac jak działaja maszyny i kurcze pech trafił ze akurat teraz wtedy kiedy ja nie moge jechac wrrrr troszku zła jestem no ale coz jeszcze pewnie bedzie nie jeden taki wyjazd ;-)To prawda, pracuję w firmie farmaceutycznej i właśnie rejestruję leki. To, że się nie sprawdza to nie do końca prawda ale nie tak jak leki. Ale wracając do witamin to pokażcie mi takie zestawy, które są lekami . . . Ostatnio w aptece pytałam i nie byłoale co się dowiedziałam od kolezanki będącej przedstawicielem farmaceutycznym!
jest wielka róznica miedzy LEKIEM a SUPLEMENTEM DIETY.
Lek jest rejestrowany i sprawdzany wzdłuż i wszerz, z kolei Suplement nie jest rejestrowany i nie jest sprawdzany jego skład, wiec to co jest napisane a to jaka jest rzeczywistości i ile tych składników ma suplement to wielki znak zapytania. Rejestrowanie leku to długa i kosztowna procedura ( to tez leki są droższe), a wprowadzenie suplementu na rynek farmaceutyczny nie jest już takie trudne i żmudne. Są tańsze, ale co w nich jest tak do końca.. trudno stwierdzić.

No właśnieKasieczek tylko problem w ze i te za 69zł i te za 26zł to suplementy :-) wiec jak dla mnie jesli skłąd mam ten sam nie mam zamiaru przepłacac;-)