Cześć!
Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze, bo w nocy miałam zatkany nos i coś mi leci do gardła-jak mnie złapie kaszel, to nie mogę przestać
A jeszcze mało co można brać... Zrobię chyba jakieś płukanie gardła i najem się czosnku...
Wczoraj znowu usłyszałam głupi komentarz odnośnie mojej ciąży, tym razem mojego szwagra i babci M (jej wybaczam, bo ma ponad 90 lat), ale gadanie typu czy nie zdążyłeś założyć prezerwatywy czy wystrzeliłeś czy coś w tym rodzaju to lekkie przegięcie
Nikt nie wie czy ja planowałam trzecie dziecko,czy nie,więc co to za gadanie
Ale dzisiaj popisałyście-chyba nadrabiacie poprzedni dzień;-)
Jane-może być tak, że termin z OM będzie wcześniejszy niż ten z USG
Ja też miałam krótkie cykle i dlatego ginka zweryfikowała termin i mam wcześniejszy o 4 dni
Hai-dlatego moja ginka nie chciała mi mówić w 12 tygodniu płci dziecka-bo powiedziała, że się nastawię, a może się pomylić...
Sylwia-hormony szaleją i stąd te kłopoty z włosami i cerą
Witam nowe mamy:-)
Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze, bo w nocy miałam zatkany nos i coś mi leci do gardła-jak mnie złapie kaszel, to nie mogę przestać

Wczoraj znowu usłyszałam głupi komentarz odnośnie mojej ciąży, tym razem mojego szwagra i babci M (jej wybaczam, bo ma ponad 90 lat), ale gadanie typu czy nie zdążyłeś założyć prezerwatywy czy wystrzeliłeś czy coś w tym rodzaju to lekkie przegięcie

Ale dzisiaj popisałyście-chyba nadrabiacie poprzedni dzień;-)
Jane-może być tak, że termin z OM będzie wcześniejszy niż ten z USG

Hai-dlatego moja ginka nie chciała mi mówić w 12 tygodniu płci dziecka-bo powiedziała, że się nastawię, a może się pomylić...
Sylwia-hormony szaleją i stąd te kłopoty z włosami i cerą

Witam nowe mamy:-)