reklama

Lutóweczki 2014

gabi bardzo mi przykro!!!!!! ale to jakis dluzszy juz kryzys czy dopiero teraz jak jestes w ciazy? nie wiem na czym dokladnie polega wasz konflikt ale czest omezczyzni nie czuja w ogole ciazy, dopiero jak sie dziecko urodzi albo nawet jeszcze pozniej jak juz gada i chodzi to nawiazuja kontakt:)

inka kochana ale z brzuchem tak moze byc, ze czasem jesr mniejszy czasem wiekszy:) a psizesz, ze dzidzia sie rusza weic na pewno ok!!!

reklama
gabi84 mam nadzieję że u Ciebie to tylko chwilowy kryzys. Bądź silna Kochana dla dzidziusia chociaż. Mnie ostatnio mój mąż wk...wiał 3 dni pod rząd aż w końcu wyrzuciłam mu wszystkie żale, pokłóciliśmy się chwilę ale to oczyściło atmosferę. Każdy facet tak jak i kobieta jest inny więc ciężko się wypowiadać na czyjś temat.

Dziewczyny fajne te spodnie ciążowe co wrzuciłyście, aż mnie korci żeby też kupić ale mam już 3 pary więc chyba jakąś sukienkę na jesień sobię kupię.

Wczoraj dzidziuś kopał mnie pół dnia a dzisiaj nic. Zero, ani jednego kopnięcia, trochę się martwię ale czekam na jakiś znak.

Katia ja chodzę do łóżka o 22 a potem czytam książkę do 00:30 :-) i wstaję o 10.
Nie wyobrażam sobie wstawanie o 5:szok: Jak chodziłam do pracy to chodziłam spać o 22 i wstwałam o 6 i to była dla mnie katorga to wstawanie :-)

gabi w kazdym malzenstwie sa wzloty i upadki, moze teraz po prostu macie zly okre do tego ty jestes nabuzowana hormonami, opieka nad drugim dzieckiem, dom na glowie i to wszystko sprawia ze potrzebujesz wiecej od meza a on po prostu jest chlopem czyli tego nie widzi lub nie zwraca na to takiej uwagi jak ty oczekujesz. nie martw sie bedzie dobrze
inka moze dziecko ci sie ulozylo w biodra dlatego wydaje sie ze bruch mniejszy bo innego logicznego rozwiazania nie ma. :happy:
bol glowy uciekl po tabletkach a mala jak jeczala tak jeczy tylko teraz ja do ogrodu wystawialam zeby spala uffa zmeczona jestem a tu nawet poludnia nie ma

Gabi, może to chwilowy kryzys? Od dawna się tak zachowuje?

Małkus dziś mam ambitny plan obejrzenia Prawo Agaty, ale nie wiem czy wytrzymam do 22.30 :-p

Verita czasami są takie dupne dni. Mam nadzieję, ze Mała po drzemce będzie mniej problemowa. Dobrze, że ból głowy Ci przeszedł.

Zrobiłam po raz pierwszy w życiu szarlotkę sypaną. Wygląda pięknie. Ciekawe jak smakuje :-p

gabi84 moj maz tez za bardzo nie glaska mnie po brzuchu, al pyta sie jak sie czuje etc... Sadze, ze w naszym malzenstwie to ja jestem ta zla strona:) Maz nie ma lekko ze mna, gdyby nie jego charakter juz bysmy sie rozwiedli... Ale kryzysy sie zdarzaja w kazdym malzenstwie...Moze tez Twoje hormony powoduja, ze inaczej wszystko odbierasz. Trzymaj sie cieplo

Dzis do 13 bylam w pracy, a potem 2h u fryzjera ale bynajmniej czuje, ze nie strasze:)
Nawet zjadlam dzis sporo:) Takze sie bardzo ciesze

gabi Pewnie to tylko chwilowy kryzys który nie długi minie, albo mąż zacznie się bardziej interesować jak będziesz miała większy brzuszek :) Nie ma co się denerwować i martwić, faceci troszkę inaczej podchodzą co do nie których spraw, jedni są bardziej uczuciowi i wrażliwszy a inni zgrywają twardzielów :) Mój też mi działa na nerwy albo i ja stałam się bardziej wrażliwa co na nie które rzeczy, nie martw się w każdym małżeństwie są zloty i upadki :)

małkus a miałaś już takie częste te kopniaki? Wydaje mi się że nie masz co się martwić bo im dziecko większe tym kopniak będą wyraźniejsze i mocniejsze :) a teraz po prostu maleństwo sobie lula a wieczorem się odezwie zobaczysz :)
Mi też się podobają te spodnie ciązowe co dziewczyny wrzuciły i korci mnie jak nie wiem :)

Katiaszarlotka sypana - fajnie brzmi, ja jutro biorę się za ciacho 'oczy Carycy' :) Ciekawe jak wyjdzie

Kesti chyba nic tak nie poprawia humor kobiecie jak wizyta u fryzjera albo kosmetyczki :) Ja już się nie doczekam aż sama pójdę do fryza :)

Polatałam dzisiaj trochę z siostrami, i szczerze mówiąc brzuch w ogóle dzisiaj mnie nie bolał ale za to jestem zmęczona ale szczęśliwa :)

myg a może kopie ale są tak delikatne te kopniaki że może ich jeszcze nie czujesz, to nie jest powiedziane że każda kobieta czuje kopniaki np tak jak ja od 14 tygodnia a od 15 już częstsze, bo pamiętam że w pierwszej ciąży szybciej wiedziałam płeć dziecka niż poczułam kopniaki... Nie ma co się martwić.
Kobietki pewnie korzystają, u nas dzisiaj słońce wyszło ale dalej zimny wiatr wieje, ja to wczoraj spałam w długich spodniach od piżamki...

Gabi nie przejmuj się ja też ostatnio zastanawiałam się czy to był dobry pomysł z drugim dzieckiem bo ostatnio ani trochę się nie dogadujemy, kłócimy się co drugi dzień o totalne pierdoły. Ostatnio nawet doszło do tego że mąż się wyprowadził na całą godzinę :-D wziął rzeczy spakował i poszedł do rodziców ale chyba przemyślał i wrócił. Nie przejmuj się ja zauważyłam że im bardziej nie zwracam uwagi na jego fochy tym on jakoś się ogarnia. A co do głaskania brzucha hmm u mnie też nie ma takiego szału jak w pierwszej ciąży jedynie ostatnio nie mógł się doczekać tego usg 3d.

Dziewczyny a ja się zastanawiam czy nie mam rwy kulszowej od tygodnia boli mnie prawy półdupek udo dolna część kręgosłupa i czasami promienieje aż po łydkę dziś leżałam 1h na łóżku i prawie wyłam z bólu nie mogąc się ruszyć ehh nie dość że te przeziębienie mnie męczy i jak kaszle to podbrzusze boli to jeszcze teraz kręgosłup:-(

reklama
Witam się, znów mam mega zaległości i nie wiem co na głównym wątku się dzieje, wybaczcie . . . Odzywam się żebyście się nie martwiły i chciałam też zapytać Was o zdanie na temat "ćwiczeń" w ciąży. Przeraża mnie jak moje ciało nabiera kg i cm a wiem, że to nie ciąża . . . wiem, bo jak wciągnę brzuch to mym oczom ukazuje się inna rzeczywistość hihihi . . . Stąd moje pytanie, czy można ćwiczyć w ciąży i jak by było to bezpieczne, z góry dziękuję za podpowiedzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry