reklama

Lutóweczki 2014

No to dziewczyny teraz to chyba nic nie będe robiła tylko przeglądała te strony ze spodniami :) ale też już koniecznie muszę kupić bo założyć założę i jak stoje to jest okej ale jak już usiąde to strasznie mnie uciskają :)

kerna nawet nie wiem co Ci napisać bo kurczę bo nie można teraz się denerwowac nam a tu jeszcze jakcyś powaleni sasiedzi maaaaaasakra!!!!!

Kochane dokładnie nadrobię Was jutro, lece się kapać bo zasypiam na siedząco buuuuzka na dobranoc :)

reklama
Hej a ja chora telepie mną katar mnie meczy głowa boli i zamiast dzielnie realizować plan sprzątania to leżę w łóżku jedyne pocieszenie ze mały do przedszkola i mam czas żeby sobie poleżeć
Co do spodni to ja na razie preferuję.legginsy ale ze względu na zimnice za oknem będę musiała się zaopatrzyć w jakieś inne spodnie :-) idee kawę sobie zrobić może trochę pomoże
A miałam się zapytać apap to ja mogę brać czy tak nie bardzo ?

Hej :-)

Jest 8 a ja już wszystko w domu porobiłam. Pralka pierze, zmywarka zmywa a ja mam całe przedpołudnie wolne. No ale tak jest jak nie śpi się od 5 :szok:
Mój Syneczek wczoraj rano tak pięknie mnie pokopał. Bardzo wyraźnie i nie można tego było pomylić z niczym innym. A później ciszaaa....Chyba trochę wieczorkiem się pokręcił, a teraz uparciuch milczy.
Chyba upiekę dziś szarlotkę, bo mam dużo jabłek.

Myg karcić nie zamierzam. Każdy wie, co robi :-)

Kerna współczuję nerwów. Budowa domu to ogromne przedsięwzięcie , gdzie jest dużo problemów :-( Mam nadzieję, że kolejne dni będą spokojniejsze.

Magdzik zdrówka życzę! Korzystaj, że synek jest w przedszkolu i odpoczywaj.

Inka ja też cierpię na płaskodupie :rofl2: Mama nadzieję, że po ciąży uda mi się zapisać na jakieś zajęcia i trochę popracować nad tyłkiem.

Witam sie i ja :-)

Magdzik zdrowka zycze ;-) odpusc sobie dzis sprzatanie i korzystaj z tego ze mały w przedszkolu i lez pod kołderka zeby nie rozłozyło Cie bardziej

Katia no ja Cie podziwiam ;-) ja jakbym wstała o 5 rano to nie dosc ze chodziłabym jak pijana to wogole nie myslałabym o tym zeby wychodzic z łozka i cos robic lezałabym przynajmniej do tej 8:-p

ja dostałam cała siatke sliwe od babci ze wsi bo tescie byli w niedziele wiec dzis kompocik bedzie jak nic ;-)

wiecie co wczoraj zjadłam u tesciowej 1 kawałeczek ciasta z makiem i jabłkiem i tak pozałowałam ze masakra ... tak sie zle potem czułam ze ok :-(

jejciu u nas w nocy tak padało i tak wiało ze masakra .. z rana na szczescie jzu nie pada i wiatr sie troche uspokoił , a nawet gdzies słoneczko wyglada ;-)

monila u nas tez wialo i padalo az mi kwiaty na balkonie spadly z paarpetu.

katia ja to tez bym za chiny o 5 nie wstala:) lezalabym chocby nie wiem co do barzdiej przyzwoitej godziny;)

magdzik jak mozesz odpoczywaj i kuruj sie choc wiem, ze doroslemu czlowiekowi ciezko to wychodzi. to byly czasy za malolata jak sie bylo chorym, nie tzreba do szkoly, starzy w pracy i caly dzien TV albo dobra ksiazka i blogie lenistwo w lozku;)

inka moj tylek tez pozostawia wiele do zyczenia;)

Monila niestety wcześnie chodzę spać, więc o 5-6 jestem już wyspana :sorry2: i nie mogę się przestawić.
U mnie w nocy też wiało masakrycznie i padało, a teraz świeci słońce. Zaraz rozwiesze pościel na balkonie i mam nadzieję, że szybko wyschnie.

Beti, chyba tak :-) Jak na jakiejś rodzinnej imprezie muszę wytrzymać do 22 to jest dla mnie męczarnia. Już po 19.30 zaczynam się ogarniać do snu i o 21 jestem już w łóżku, gdzie zasypiam w sekundę :-p

reklama
Cześć dziewczynki!

podczytuje was, ale nie mam weny do pisania, zwłaszcza ze u mnie nadal bez zmian, o czym juz mi sie nawet pisać nie chce bo to monotematyka!

Super że pierwsze dni w szkołach/ przedszkolach udane!

Kerna - sorki - spóźnione życzonka dla Miśka! niech zdrowo rośnie!

trzymajcie się kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry