reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Hej dziewczyny!
Ja zostałam dziś obudzona przez jakąś wredną muchę, która latała mi nad głową. Ale zemściłam się na niej później ;)
Zaraz się zbieram z łóżka i biorę za siebie bo czas wtedy szybciej leci, a jutro wizyta i już mi się dłuży oczywiście :/
Magdzik trzymaj się cieplutko, mleko z miodem i łóżeczko to szybko wstaniesz na nogi :)
A tak jeszcze co do pupy...nigdy nie narzekałam, a już teraz przy ciąży nawet dawno nie widziana koleżanka zauważyła, że jeszcze się poprawił. Ale czasem to też jest minus, bo przeciągnijcie spodnie przez taki tyłek ;-)

Dzień Dobry! :)

Magdzik jak możesz odpoczywaj i wygrzewaj się w łóżku, ja się nie znam więc nie doradzę czy coś można brać w ciązy, ale chyba na wieczór wypiłabym szklaneczkę ciepłego mleka z miodem i poszła bym szybciutko do łóżka się wygrzewać...

Katia ja normalnie Cię podziwiam! Wstać o 5 i sprzątać sobie normalnie ranny ptaszek z Ciebie! Ja to tak jak pisze Monia chodziła bym jak pijana i zamulona heh No ale jak chodzisz tak wcześnie spac to co się dziwić, ja chyba nie umiałabym nawet zasnąć o 21 :)

Kasieczek Kochana!!!! Bardzo mocno wierzę że nie długo to się uspokoi!!!! Dla pocieszenia dodam że ja już cieszyłam się że mogę jeść ile tyle ile mam ochoty a wcale tak nie jest ;/ Jeden dzień jedzenia i jedzenia i 2 dni marnego jedzenia ;/ Zobaczysz że nie długo będziemy ciągle głodne i ciągle będziemy jadły bez żadnych wymiotów i mdłości ! :)

marta nie nawidze jak sobie spie a tu mi coś bzyczy nad uchem! :) I też zawszę poluję żeby się pozbyć szkodnika :)

Lecę na zakupki z siostrami- muszę po nadrabiać zaległości - ale oczywiście z umiarem! Nie chcę zniszczyć swego szczęścia <chodzi mi o tą moja nie szczęsną szyjkę> :) Będę później miłego dniaa!! :))

czesc
wrocilam
Kerna spóźnione zyczenia dla synka,bosk tort ci wyszedł a sasiadow postrasz ze mysze im się zalegna jak będą ciezarna wkurzac
Magdzik20 apap możesz brac,korzystaj ze młody w przedszkolu i lezakuj w lozku
Verita aby bol glowy szybko mnal a mala przestala jeczec
Kasieczek biedulko ,mam nadzieje ze wymioty zaraz mina

kurcze chciałam tyle napisac a zapomniałam

ja dzisiaj tez pracowity ranek,posprzatalam szafe u synka i ma 2 polki wolne,przygotowalam dla meza co ma wywieść do piwnicy i na dzialke,zaraz poprasuje pranie z zeszłego tygodnia,nastawie kolejna pralke
dzisiaj na obiadek mam schabowe z buraczkami i ziemnaczki,mialy być placki ziemiaczane ale mam lenia

Dziewczyny mam problem . Od rana mam wrażenie że mi brzuch zmalał, nawet koleżanki w pracy mówią że mam brzuch mniejszy niż wczoraj. Nic mnie nie boli nie mam plamień , czuje raz za czas ruchy małego.
Nie wiem czy coś się dzieje czy sobie wkręcam śróbę . Dziś założyłam spodnie o innym fasonie i może dlatego ten mój brzuszek wygląda trochę inaczej.
Martwię się nie wiem czy spokojnie czekać na wizyte w piątek czy spróbować iść wcześniej.

reklama
Witajcie! Mało się udzielam, ale podczytuje. Mam MEGA doła :-( mój chłop mnie dobija, mam go serdecznie dość i zaczynam żałować że zdecydowałam się na drugie. Zero wsparcia z jego strony tylko same wyrzuty i wieczne pretensje. Zero zainteresowania moją ciążą, nie ma mowy by choć pogłaskał czy w ogóle dotknął mojego brzucha lub spytał jak się czuję :-( Z dnia na dzień jest coraz gorzej... Wy takie szczęśliwe, macie kochających mężów...a ja całymi dniami tylko ryczę... Przepraszam że wam to piszę i zaśmiecam wątek ale nie mam komu się wyżalić. Trzymajcie się ciepło!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry