-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Jane - założe się ze tych 4 kg nawet po Tobie nie widać zwazywszy że masz wysportowana figurę, wiec w brzuszku pewnie wszystko!! No ja w domku nie byłam prawie 2,5 miesiąca wiec mi się tęskni za wiejskim klimatem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Verita, NAJLEPSZE ŻYCZENIA, dużo zdrówka, zdrowej dzidzi, szczęścia i spełnienia marzeń . . . dla małża też :-) Sto lat!!!Urodzinki robimy w sobote, moj mial w poniedzielek ja mam dzis. Ale razem zawsze robimy, jakos poreczniej.
Kerna, ja zamieszkałam w domu i mimo, że kocham porządek to jeszcze nigdy w życiu takiego bajzlu nie miałam. Może to kwestia braku sił spowodowana ciążą, ale osobiście uważam, że po prostu ogarnąć tyle metrów nikomu nie jest łatwo, szczególnie przy dwójce buszującej i nie zwracającej uwagi na porządek czy czystość . . . A jak jesteś "po" to napisz jak było bo nawet słowa wzmianki nie ma :-)hej ho;-) Jestem po;-) Ja nie znoszę sprzątać. Nie nawidzęMoze ze wzgledu na to, że mieszkam tu gdzie mieszkam o kompletnie nie czuję nic. Mogłabym tu brudem zarosnąć i w nosie bym miała
Nie zależy mi w ogóle. Sprzątam bo muszę, bo dzieci bo wiadomo-trzeba. Może jak się wprowadzimy w końcu do siebie to poczuję, że to moje miejsce i pokocham dbanie o dom.
Jane, ja już chyba kiedyś pisałam, że w drugim trymestrze jest znaczne osłabienie pamięci krótkotrwałej :-) Powinno minąć . . .sorry ale więcej nie pamiętam... moja pamięć szwankuje BARDZO![]()