Sylwia9 taki ze mnie ranny ptaszek, że tak naprawdę dopiero z łóżka się podniosłam

Ale Ty dzięki swoim domownikom może jakiś sosik grzybowy zjesz :-)
Katia rzeczywiście fajnie tak poplotkować

I co ważne pierwszy raz od jakiegoś czasu tak długo wytrzymałam, bo do tej pory niestety musiałyśmy wcześniej kończyć wieczór ;-) Pogoda straszna i my też już wyczekujmy śniegu skoro temperatury w nocy już na minusie gdzieniegdzie...A Kesti jest chyba w Finlandii, tak? To nie ma się co dziwić ;-)
Gabi akurat takiej pasji u dziecka też bym się obawiała, bo tak jak piszesz, szkoda ładnych buziek ;-) Ale w telewizji niech sobie ogląda i dalej mamusię kopie :-) Życzę też dużo zdrówka dla babci

Fajnie, że jest samodzielna, bo taki wiek już różnie się objawia. Ja myślałam, że moja już staruszka, a przy Twojej jeszcze młódka (84 w tym roku) ;-) Ale najważniejsze, żeby wszystkie nasze babunie jak najdłużej w zdrowiu :-)
Magdzik20 odpoczywaj jak masz okazję, jakieś zajęcie prędzej czy później na pewno się znajdzie ;-)
Monila pewnie, że wrzucę fotę, bo naprawdę mi się podoba czego się nie spodziewałam, bo z założenia byłam przeciwniczką tapet ;-)