reklama

Lutóweczki 2014

Hej, ja ostatnio tyję szybciej niż bym chciała, chciałam tak przybierać 0,5 kg tygodniowo ale puki co wychodzi mi ciut więcej pewnie dlatego że się mało ruszam i niezbyt zdrowo odżywiam :-( muszę się poprawić, wczoraj znajoma powiedziała mi żeby chodzić na spacery, ruszać się bo poród będzie ciężki.

Dziewczyny pomóżcie! Położyłam się właśnie, strasznie bolą mi dziąsła po lewej stronie i zatoki. Tryska mi z nosa taka brązowawa maź co jakiś czas jak z fątanny, a wczoraj leciała mi krew jak z kranu. Jestem słaba a tętno mam 115/min. Znacie jakieś sposoby na zatoki? Tak strasznie boli! Kerna Ty jesteś czarodziejka od naturalnej medycyny, znasz jakieś naturalne sposoby??

edit:
BB_Anna ja chętnie bym się zapoznała z taką tabelką :-)

reklama
Wróciłam i opisałam wszystko w odpowiednim wątku :) Zaraz coś zjem i uciekam.
Zważyłam się ostatnio tuż po obiedzie heh i wyszło mi 9kg do przodu...Czujecie to? Śmiać mi się chce, bo jeszcze w 5, 6 uwierzę, ale nie więcej. Nawet wczoraj dawno nie widziana koleżanka stwierdziła, że nic po mnie nie widać oprócz brzuszka oczywiście ;-) Ale w sumie mało ważne, mały zdrowy i to mnie cieszy :) A no i zapomniałam tam napisać, że gin przepisał mi jednak magnez i żelazo także trzeba brać...
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i będę później czytać relacje :-)

marta nie przejmuj się waga po obiedzie bo jedzenie i płyny przyjmowane w ciągu dnia to nawet kilka kg.
Ja się waże zawsze rano, nago i naczczo wtedy mam dokładną wagę nie zależną od tego ile zjem :-)

Marta pewnie się dużo najadłaś stąd ta waga ;-) A no ja magnez biorę od 13 tyg ciąży tak samo jak i witaminy ;-)

Patrzałam sobie na ten kalkulator co wstawiłyście, i według niego powinnam przytyć do końca ciąży jeszcze jakieś 11 kg, uu to ciekawe jak ja będę wyglądała z taką wagą prawie 80kg ;-)

hej dziewczyny, u mnie wszystko ok, Matylda mi choruje, ja już po badaniach, nie stwierdzili u mnie cukrzycy ciążowej i jakos do przodu, dalej spaceruje od tego tygodnia już po 5 km, zrobiłam sobie przed chwila przyrost wagi i wyzlo mi,ze o pol kilo jestem wyżej niż przewiduja, trzymam kciuki za badania. Ja mam polowkowe w piątek.

reklama
Sylwia mi w tym kalkulatorze wyszło ze do konca ciazy powinnam dobic do wagi 76 kg .. hahah wiec nie martw sie nie bedziesz sama;-) a mysle ze to az tak duzo nie jest :-)

no to teraz tryzmamy kciuki za Katie &&& a pozniej bedziemy trzymały kciuki za siebie na wazjem :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry