reklama

Lutóweczki 2014

Również witam z rana :)
Pogodę mamy okropną...najlepiej z łóżka nie wychodzić jak ktoś nie musi ;-) Nic sie nie chce przy takiej aurze z rana. Spać nie moge bo raz kaszel,raz krzyż boli..ah..uroki ciąży ;-) Ale co sie nie robi dla malutkiej istotki,kobieta wszystko wytrzyma :-).

reklama
U nas cala noc pada.... a ze mroz w nocy to szklanka na ulicy, trzeba wymienic opony na te z kolcami, bez nich tu kiepsko zima:) Ja tez mam lenia dzis, zamierzam lezec w lozku do poludnia;)

Ja wczoraj poszłam późno spać. Jakoś po 24 (fajny film na tvp2 leciał) chciałam już iść spać a mała jak zaczęła harcować. Przez cały dzień wczorajszy czułam tylko muśnięcia a w nocy to se fika. Mam nadzieje, że jak sie urodzi, to nie będzie tak się wygłupiać w nocy ;). Myślałam, że pośpię do 10 ale mnie siku obudziło o 7 i już potem nie zasnęłam :(. U mnie też w nocy padało i brzydko za oknem... Co by tu dziś robić... hmmm

hej
u nas taka paskudna pogoda fuj a musiałam Kube do przedszkola zaprowadzić :crazy:

Katia zdrówka

mój dzidziul bezimienny wciąż śpi całymi dniami wieczorem sobie podskakuje codziennie ok 21:30 jak w zegareczku pewnie będzie po urodzeniu też tak fikał o tej godzinie

Witam! Wstałam dziś dopiero 0 9.30 tak ciemno i buro na dworze :-/
Moja córcia też fika najbardziej wieczorami chociarz w dzień też ma swoje wariackie godziny, mam nadzieję że nie będzie miała ADHD:-D a rano jak się obudzę to zawsze przekręcam się na plecy i czekam aż da znak że nie śpi a ona wtedy jak na komende szaleje heh grzeczna dziewczynka czeka aż się mama wyśpi:-)

Katia zdrówka, mnie dziś doszedł katar ale gardło przechodzi :-) chyba syropek pomaga. Ja byłam u lekarza i żałuję że poszłam bo dała mi leki bez recepty które ostatnio sobie sama kupiłam bo nie ma wyboru dla kobiet w ciąży.

Witam się zasmarkana od rana.
Niewyspana.
Zmęczona.
Choroby ciąg dalszy.
Jak do wieczora mi się nie poprawi to odwiedzę lekarza.

Miłego dnia Wam życzę!!
zdrowka !

hej
u nas taka paskudna pogoda fuj a musiałam Kube do przedszkola zaprowadzić :crazy:

Katia zdrówka

mój dzidziul bezimienny wciąż śpi całymi dniami wieczorem sobie podskakuje codziennie ok 21:30 jak w zegareczku pewnie będzie po urodzeniu też tak fikał o tej godzinie
u nas tez dziecie bezimienne :tak: tzn drugie imie ma po prababci a pierwsze niebo jak nam sie spodoba to synowi nie i odwrotnie im tak a mi nie, dobrze ze corcia jeszcze do powiedzenia nie ma za duzo

my nocka niespokojna, wczoraj spac nie moglam bo bidowlalam na ebayu rzecz ktora przegralam o 50 p, a nad ranem sie konczylo a dzic mala sie krecila od 5 rano bo kupke chciala i takie spanie
pogoda pod psem, wczoraj mnie zcielo w srodku dnia i spalam jak nigdy razem z dzieckiem , ide popatrzec na inne watki bo tutaj zawze zagladam na pierwszy :-)

Witam się w ten pochmurny poranek widać wszędzie ;-)
Wczoraj oczywiście mężowi się odechciało alku i sam prowadził ;-) W sumie nie narzekam, że M trzeźwy heh :-D
Za to dziś od rana szybki zryw i kombinuje jak tu teściowej dogodzić (musimy jej stare meble wywieźć do garażu), taki z niego cudowny zięć ;-)

Katia, Małkus zdrówka :-)
Monila dałaś radę z tą glukozą?

reklama
Katia zdrówka :-)
Monila i jak po glukozie? :-)

ja wczoraj czułam się jak
zmasakrowany wieloryb nie dość że nie miałam ochoty na nic to jeszcze czułam się strasznie ociężale na szczęście dziś jest lepiej
Pogoda paskudna ale może to dobrze bo dziś się muszę trochę pouczyć na razie ide sobie pazurki pomalować ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry