reklama

Lutóweczki 2014

Edda prezydent Polski. Ciekawe właśnie czy w związku z tym w ogóle się gdzieś bliżej dopcham, bo to taka mała mieścina, że pewnie wszyscy się zlecą.
Kerna racja. Tylko ich posłać gdzie nikt ich nie znajdzie. Bo pytań to w sumie jest mnóstwo tylko co nam dadzą ich odpowiedzi i czcze obietnice...
Myg a góralskie wesele to chyba raczej wymagające pod względem tańców i innych takich wygibasów ;-) Domyślam się, że będziesz traktowana ulgowo. A jak nastrój będzie fajny to wytrzymasz :-)
Sylwia9 u mnie podobnie jak u Kesti - jak jest M to nawet nie myślę o obiedzie bez mięsa. Ale sama z chęcią skorzystam z Twojego pomysłu :-) A że M przywiózł mi dużo ładnych gruszek to chyba na nie padnie do racuchów ;-)

reklama
Cześc dziewczynki!

Ja wczoraj wieczorkeim zaczełam dzirgać kocyk dla mojej małej :) ale ze włóczki brak to musze czekac na poniedziałkową dostawę!

Dziś mam za sobą ploty z kolezanką :)

Małkuś - ja tez poszłam na łatwizne - warzywa na patelni z makaronem :P:P ihih szybko i smacznie :P

kasiaczek ale masz fajnie, też bym chciała umieć dziergać. Bym też coś fajnego porobiła :D Kiedyś mnie mama uczyła ale to był jakiś taki zwykły ścieg, którego nawet już nie pamiętam.

Weekendowa cisza :)

Ostatnia edycja:
Myślę, co tu dziś tak cicho z wieczora i nagle przypominam sobie, że to przecież piątek i weekend się zaczyna ;)
Niestety ze spotkania nic nie wyszło i pewnie dobrze, bo przeczytałam plan wizyty. O 17 miał wyjść wygłosić kilka słów do ludzi a o 18 być już 40 km dalej. Więc wyobrażam sobie jakie to było ekspresowe wystąpienie. Jutro dowiem się czegoś więcej.
Mój M właśnie pojechał i znowu zostanie tęsknić. Ale teraz możliwe, że szybciej wróci i pojedziemy do teściów :-)

No nic tam, życzę wszystkim miłego weekendu :-)

Kasieczek ja też sie bawię w szydełkowanie niestety coraz mniej. Teraz robie dla malej czapkę i zobaczymy czy nie skończy po jednym razie w szufladzie.
Moja mala cos od 2 dni dziwnie spokojna w brzuchu. Jakoś mniej ja czuję :-(

witam się z rana pierwsza :-) zaraz lece do szkoły ;/ Wstałam i coś mnie brzuch zaczoł boleć że aż sie chciałam wrócić do łóżka. Zaczynam się martwić, byle do poniedziałku bo mam wizyte. Miłego i pięknego dnia :tak:

Witam się uprzejmie :-)
Spodziewam się, że dziś będzie tu względnie cicho. Ja już po śniadanku, ale pewnie jeszcze usnę, bo mało co pospałam tej nocy. Za to od rana mały szalał chyba głodny, bo teraz spokojny ;-)
Kasieczek zazdroszczę zdolności. Ja to nawet nie próbuję, bo jak patrzę to już nie wiem o co chodzi. A na drutach robi moja mama i ostatnio przez przypadek odkryłam, że dla wnusia zrobiła śliczny biały sweterek :-) Pewnie ma być niespodzianką więc nie przyznaję się, że widziałam, ale się rozczuliłam mocno :tak:
Życzę wszystkim miłego dnia :-)

reklama
I ja sie witam z rana. U nas mgła że nic nie widać:szok:
Jakos miałam ciężką noc. Spać coś nie mogłam. Wczoraj miałam pracowity dzień...bieganina po sklepach bo raz że w lodówce prawie tylko światło zostało a dwa skorzystałam z okazji i kupiłam proszki i płyny do prania dla maluszków. W końcu kiedyś trzeba sie wziąść za pranko,prasowanko... :-)
Ja za to nie mam pomysłu na obiad dzisiaj ale mó Mąż męczy mnie o żurek..i chyba na niego dziś padnie. Bede miała spokój na dwa dni bo nagotuję cały gar :-D haha
A moje maleństwo też jakoś raz bardziej czuje raz mniej... Najlepiej zawsze czuć wieczorkiem jak odpoczywam..a za dnia to różnie jest. Ja jeszcze 9 dni i sie dowiem kogo noszę pod serduszkiem <3

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry