• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Małkus kochana Gratuluje !!! ciesze sie bardzo ze takie dobre wiesci sa :-)czekamy na zdjecie małej fasolinki :-)

ahh to u mnie jutro tez jest szansa na bijace serduszko :-) ojejciu doczekac sie nie moge ....:tak:

reklama
To teraz ja czekam na wasze dobre wieści :):)

Wogóle to ciąża wg USG ma 6 tygodni i 2 dni więc troszkę młodsza-tak jak przypuszczałam bo zapłodnienie dopiero 17 dnia cyklu. Termin porodu wg USG 10 luty :)

Wiecie jak mnie lekarz dziś wystraszył!:szok: Ledwo co się położyłam, lekarz włożył mi sonde do pochwy i mówi-pusty pęcherz, pusty pęcherz! Ja już się załamałam, że pusty pęcherzyk ciążowy a chodziło mu o to żeby nastęnym razem przyszła z pustym pęcherzem na USG bo miałam wypełniony do granic możliwości:D

To teraz ja czekam na wasze dobre wieści :):)

Wogóle to ciąża wg USG ma 6 tygodni i 2 dni więc troszkę młodsza-tak jak przypuszczałam bo zapłodnienie dopiero 17 dnia cyklu. Termin porodu wg USG 10 luty :)

Wiecie jak mnie lekarz dziś wystraszył!:szok: Ledwo co się położyłam, lekarz włożył mi sonde do pochwy i mówi-pusty pęcherz, pusty pęcherz! Ja już się załamałam, że pusty pęcherzyk ciążowy a chodziło mu o to żeby nastęnym razem przyszła z pustym pęcherzem na USG bo miałam wypełniony do granic możliwości:D

Ło rety, też bym sie na maxa wystraszyła tymi tekstami, niezłego masz lekarza ;-)

No wierzę Ci kochana, też miałam stresa, wiec wiem co czułaś;)

Ja mam dopiero 29 lipca bo jestem wcześniej na urlopie, a za tydzień mam jeszcze odbiór wyników u starej lekarki i poproszę ją o usg może będzie już serduszko....

Tak sobie myślę, że może jeszcze pójdę przed urlopem na wizytę, to będzie po 3tygodniach, bo za 6 tygodni to troszkę późno....

Ostatnia edycja:
Ni_kusia ja na Twoim miejscu poszłabym za 3 tygodnie, zobaczysz serduszko, będziesz radośniejsza na wakacje i spokojniejsza :) no chyba, że rzeczywiście lekarka zrobi Ci za tydzień USG to napewno zobaczysz serducho! :):)

jeju ale naprodukowalyscie, ja tu w pracy a tu ruuuch jak nie wiem:) ciesze sie, ze wizyty udane!!! jeju bijace seduszko o od razu ulga.
ale wiekszosc z was to wczesnie byla na tych wizytach:) aj tez w pierwszej ciazy pobieglam w 5t5d i byl tylko pecherz w 6t pecherz i cialko zolte i dopiero serce w 8t wiec tym razem sie nie speisze:)

nikusia pamietaj, ze w 12 tyg ciazy tez tzreba na usg zeby przeziernosc karkowa zmierzyc dzidziusiowi wiec wizyta obowiackowa ale jeszcze dziecko musi miec jakas okslona dlugosc a;e nie pamiatam

ktos pytal o badania w polsce. tak wiec jak chodzi sie prywatnie to za wszystko placisz. test pappa jest refundowany tylko jak lekarz wypisze skierowanie jak sa ku temu wskazania. ale czasem mozna sie dogadac:)

ja dzis w pracy umieram, skwar taki:/ makabra. do tego ucze w szkole i nie am zmiluj, caly czas na pelnych obrotach. czuje sie ok ale na jednej lekcji tak mnei zdenerwowal uczen ze prawie zemdlalam. rece mi sie tzresyly, szklanki w oczach:( poszlam po dyr zeby sie nim zajela. pracuje ktpras z was w szkole? bo zastanawiam sie jak to jest ze zwolnieniem w wakacje? w jaki sposob jest naliczane chorobowe? bo wolne sa lipeic sierpien ale formalnie jest to tylko 6 tyg. a ja pojde na zwolnienie dopiero w peirwszej polowie lipca (umowe mi przedluza do dnia porodu bo wygasa 31 sierpnia).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry