• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
kasieczek- ja łykam tylko kwas foliowy i magnez.
z objawów: mdłości (ale znośne) senność i bolące piersi...aaa i jeszcze bieganie na siku co sekundę;-)

Happymama - tak , siku i cyce równiez, ale co do mdłości ( i to wieczornych) to myślałam ze za wcześnie na to! no ale - obyta jestem w tematach staraczkowych ale ciążowych jeszcze nie :)

Kasieczek u mnie z objawów mdłosci , bieganie co chwilke siku , bolace i powiekszone piesi , oraz spanie :-p ja tez biore tylko kwas foliowy ktory brałam przez 1,5 roku przed ciaza :-)

jejciu ja chyba dzis z wrazenia nie zasne :-p juz cała chodze z nerwow a co bedzie jutro :szok:

tak wiec kochane moje ciezaroweczki zmykam pod prysznic i moze uda mi sie zasnac a nie zwariowac :-p

spokojnej nocy wam zycze :)

Hej kochane :-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i cudnych wieści. Wielkie gratulacje dla tych co mogły ujrzeć już serduszko. Ja dziś późnym popołudnirm zrobiłam sobie kawę mrożoną, jak mnie zemdliło to myślałam że zaraz całą ją oddam.My dziś z kumpelami i naszymi dzieciaczkami zrobiłyśmy sobie piknik w cieniu na poznańskiej cytadeli, super spędzony czas.Wszędzie naokoło widziałam wózki z bliźniakami:szok: jeszcze tydzień i okaże się czy noszę w brzuszku dwa serduszka czy jedno ;-)

Witam nowe dziewczyny i zazdroszczę tym co już widziały swoje maluszki.

Dziewczyny, u mnie 6 tydzień, a brzuch jak 5 miesiąc, jak nie 6. Ja to chyba 5-cioraczki będę miała. ;)

Patrycja89- DOBRZE WIEDZIEĆ, ŻE NIE TYLKO MNIE TAK WYWALIŁO. NORMALNIE NIE MOGĘ SIĘ NA SIEBIE PATRZEĆ....:)))

Wszystkim życzę udanych wizyt!!!!:)

Ja konam z gorąca w pracy, siedzę przy klimie i dalej umieram;))

reklama
Cześć dziewczynki :) P A T R Y C J A, P A O L A - powiem wam ze na wieczór to ja mam tak wzdęty brzuch równiez ze hej :) ale pamiętam ze moja siostra tez tak miała w ciąży, co by nie zjadła brzuch jej wywalało :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry