• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Witajcie :)

Ja dziś jadę zawieźć zwolnienie do pracy i dokończyć kilka spraw służbowych. Czeka mnie dużo jeżdżenia do południa. Ale co tam - później już wolne.

Witam nowe Mamusie :)

Objawy: zmęczenie, senność, ból piersi, delikatne mdłości i ból podbrzusza od czasu do czasu.

Trzymam kciukasy Monila :* i czekam na wspaniałe wieści :)

reklama
Cześć Kochane w kolejny upalny dzionek ;-)

ajentka83 Cytadela jest piękna, chyba to najfajniejszy park w Poznaniu, ja też pochodzę z Poznania i zazdroszczę Ci tego piknikowania, ja ostatnio zaglądam tam tylko na plac zabaw, bo mieszkam teraz za miastem... ;-)

Patrycja89, Paola890411 i -kasiaczek- ja też mam brzuchol, dzisiaj nie zmieściłam sie w sukienkę, najpierw w cyckach się nie dopięłam, a jak już na maxa caciągnęłam zamek to wylazł mi brzuch i stwierdziłam, że tak światu pokazać się nie mogę...;-)

89Katia tylko dzisiaj na spokojnie, żadnego przemęczania, mamy na siebie w końcu uważać i to bezwzględnie ;-) To jedyny czas w życiu, gdzie możemy bezkarnie leniuchować ;-)

WItam sie z rana :-)

oj tak dzis zapowiada sie kolejny upalny dzien , ja juz nie moge spac od 5 z tych stresow a gdzie tam do 18-nastej chyba osiwieje:-p

Kati tylko ostroznie tam za kółkiem ;-)

Miłego dnia dziewuszki;-)

Hejka :-) Jejć tyle czytałam że nie wiem czy nadrobiłam wszytsko :)
Gratuluje i ciesze sie razem z tymi co juz fasolkę swą widziały i serduszko :-D
Co do brzucha to macie racje na wieczór to masakrycznie duży bluzki sie juz na nim opierają ha ha .. a co do piersi to juz rozmiar wiekszy ;-) Ja cały czas sie dobrze czułam wczoraj zaczeło mnie mulić jak tylko głodna sie zrobiłam i dziś rano juz o 6 musiałam coś przekąsić ..troszke w głowie mi sie kreci ..i wczoraj na wieczór brzuch mnie troszke pobolewał ( ale naszczęście ustało;-))

Powiedzcie mi drogie przyszłe mamuśki czy wy też macie zaparcia bo ja juz nie wiem co mam zrobić??:zawstydzona/y: ... jestem taka przez to obolała ..

reklama
dziewczynki ja mam wizyte w sobote o 8.10! wiem ze wczesnie, ale musi mnie widzieć Gin z mojej kliniki bo nie wiem czy nie da mi jakis wspomagaczy czy witaminek dodatkowych, z racji ze sam cykl byl wspomagany! Zycze udanych wizyt dziś!! M O N I L A &&&&!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry