reklama

Lutóweczki 2014

Ja muszę kupić prezenty dla 5 dzieciaków bo 2 lata temu ustalilismy że dalszej rodzinie nie kupujemy prezentów i 4 dzieci odeszła no i dla 9 dorosłych jeszcze musze coś wymyśleć ale dla dorosłych to tylko jakieś drobiazgi bo inaczej bym zbankrutowała

mam mega lenia a tu sterta prasowania czeka ble

reklama
karolina - ja dlamęża planuje maszynke elektryczną do golenia, bo coś ostatnio wspominał że chce, a zawsze był przeciwny, bo też na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy, ewentualnie jaką bluzę czy coś z jego bokserskiej firmy ;-) Gorzej z tą jego siostrą i babuleńką :baffled:

My po obiadku, pogoda paskudna, młody zamiast się zdrzemnąć to szaleje...drugi w brzuszku też zadowolony fika:-).
A wczoraj tak mi się podobało, jak ja leżałam, a synek położył mi na brzuchu autko dla brata, a ten jakby wyczuł i zaczął tak fikać że autko się ruszało, a synek w szoku, też mu się podobało, tylko dla niego to czarna magia jak mówię, że tam braciszek siedzi :-)

Hej dziewczyny moja dzidzia śpi jeszcze :) Wczoraj takie kopy dostawałam wieczorem że masakra. I to w różnych miejscach już nawet nie tylko na dole ją czuję, ale i po bokach :):)
Ostatnio sobie powysyłałam do różnych firm kosmetycznych i z detergentami, z mlekiem meile, żeby mi wysłali próbki swoich produktów i dostałam pierwszą z Enfamil próbki mleka w proszku i do tego taką fajną teczkę na dokumenty dziecka z przegródkami formatu A5 :) Ciekawe czy jeszcze z czegoś mi przyjdzie. Z Nivei mi odp., że nie wysyłają.

Hej dziewczyny moja dzidzia śpi jeszcze :) Wczoraj takie kopy dostawałam wieczorem że masakra. I to w różnych miejscach już nawet nie tylko na dole ją czuję, ale i po bokach :):)
Ostatnio sobie powysyłałam do różnych firm kosmetycznych i z detergentami, z mlekiem meile, żeby mi wysłali próbki swoich produktów i dostałam pierwszą z Enfamil próbki mleka w proszku i do tego taką fajną teczkę na dokumenty dziecka z przegródkami formatu A5 :) Ciekawe czy jeszcze z czegoś mi przyjdzie. Z Nivei mi odp., że nie wysyłają.[/QUOTE/]

Edda - A próbowałaś do nich pisać... https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Ja zamawiałam w tamtym roku i przyszły mi próbki po około 1,5 miesiąca. Ale 3 buteleczki i po wypróbowaniu zmieniliśmy balsam dla maluchów na ten Johnson's Baby :-)

Hej :)
Dzięki wszystkim za wsparcie :-) Przydało się i M od poniedziałku do pracy :-) Także nerwy i stres opadły na szczęście.
Dobry temat prezentowy. My już w zeszłym roku uzgodniłyśmy z moją siostrą i siostrami M, że sobie nie robimy prezentów, bo brak pomysłu i kasy wiadomo...Wobec tego wychodzi mi prezent dla mamy, babci, teściom, siostrzenicy M, chrześniaka i urodziny chrześnicy bo to tuż przed świętami. Nie jest źle, ale pomysłów i tak brak...

Wlasnie wrocila z centrum i powiem Wam, ze u nas juz swieta:szok: w szoku bylam bo wszedzie ozdoby, lampki, wystawy swiateczne i oczywiscie koledy w sklepach:szok: najgorsze, ze do swiat juz mi to wszystko zbrzydnie bo to za wczesnie jak dla mnie.
Nachodzilam sie i teraz ide polezec bo brzuch mam spiety strasznie od tego łażenia

Kasoku furby to fajna zabawka, Nasz maluch ma ich 2 bo tak jakos nie zgadalam sie z mezem i kazdy kupil jednego:) na szczescie inne troszke sa i powiem szczerze, ze mi sie one podobaja, sa slodkie a cena nie jest w sumie porownujac do innych zabawek jakas wyzsza, taki urok zabawek ze takie sa ceny:-)
U mnie to najwiekszy problem mam z synkiem, bo ciezko mu cos kupic jak on wszystko ma, a zabawki mu tata zawsze jak jest w delegacji kupuje, maly sie nauczyl, ze tata wraca z prezentem a pokoj sie ugina pod iloscia:) Na mikolajki to mu kupilam kilka ksiazek i dzwig elektryczny, ale pewnie jeszcze cos dokupie, a pod choinke...nie mam pomyslu.... Za czesto ma prezenty bez okazji i ciezko jest kupic mu cos... No a w przyszlym roku to juz 2 bedzie:) Wiecej myslenia:)
Dla mamy to kupie jakies dobre perfumy, no i jeszcze chrzesniaka w PL mam ale to prosta sprawa Lego Lego i jeszcze raz Lego, nawet juz mi zestaw powiedzial jaki chce takze spokoj:)

Powiem Wam, ze ja uwielbiam swieta:) Ten klimat etc, te gotowanie i swieza choinke w domu:)

Apropo wizyt, ja mam dzis za soba wizyte...i jutro musze isc na glukoze, bo inna lekarka byla a ona wysyla wszystkie kobiety... Pocieszam sie ze tu soczek daja:) Dzidzius zdrowy:) Rosnie, kopie i harcuje:) Ciezko go zmierzyc tak figluje:)

Magda tak. Tam tez wysylalam :-)
Ja tez uwielbiam magie swiat :-) I jak akurat beda to zostanie nam plus minus 1-2 miesiace do porodu. Oby snieg byl w te swieta bo w zeszlym roku nie bylo za to w wielkanoc byl. Bez sniegu to nie to samo.
Zapisalam sie na szkole rodzenia i zaczynam 4.12 :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry