Magdzik20
Fanka BB :)
Z tego co widziałam na allegro to można kupić też takie, które zawsze wychodzą pozytywnie hehe w życiu bym na taki pomysł nie wpadła
co do prezentów świątecznych to ja nawet o tym nie myśle bo w tym msc mam jeszcze urodziny mamy męża taty brata ciotecznego i najpierw to musze zorganizować
mąż poszedł już do pracy młody jeszcze śpi bobas harcuje w brzuchu a ja też bym jeszcze pospała ale już mi się nie opłaca zamykać oczu
co do prezentów świątecznych to ja nawet o tym nie myśle bo w tym msc mam jeszcze urodziny mamy męża taty brata ciotecznego i najpierw to musze zorganizować
mąż poszedł już do pracy młody jeszcze śpi bobas harcuje w brzuchu a ja też bym jeszcze pospała ale już mi się nie opłaca zamykać oczu

A skurcze mnie narazie nie łapią, czasami się zdarzy jak usiądę jakoś źle na nodze.
Za to mojej mamie podoba się wszystko co dostanie, a nawet jak się nie spodoba to nie pokazuje tego po sobie. Dla m. mam pomysł, ale dla synka brak....
poza tym chciałaby lego friends stajnie i szkole
My idziemy na kolacje do mamy i jest na 6os w zeszłym roku robiliśmy zrzute po 20zł żeby muc kupić jeden prezent za 100zł dla jednej osoby ale w tym roku losowaliśmy imiona osób którym kupujemy coś za 100zł i jest gitara ;-) Dzieciaków żadnych puki co niema więc większego problemu też. Gorzej z rodziną mojego bo kupujemy sobie coś skromnego żeby było no i jeden na pare, więc troche się naszukamy