reklama

Lutóweczki 2014

Selerowa ja u rodzinnego wieki nie bylam, bo tak się zlozylo,ze mój małżonek lekarzem jest, wiec zawsze mam ułatwione wejście do specjalistow, ale jak widać na zalaczonym obrazku i tak dupa z tego, bo asekuracja jest pelna para, zdaje sobie sprawę, ze żaden lekarz tak latwo antybiotyku mi nie przepisze, wiec licze się z tym,ze rodzinny odesle mnie do gina ewentualnie da propopzycje leczenia.

Edda nie musza bolec żeby mnie np. osemka nie boli,a podwyższone crp może być od tego, ale nie musi i tak teraz maqmy male pole do popisu, bo nawet zdjęcia nie da się zrobić, wiec trza czekac.

reklama
Ja zgagi nigdy nie miałam i w ciąży też raczej nie mam. Tylko raz mnie coś piekło w gardle i może to było to?

Zachcianek też za bardzo nie mam takich typowych. Apetyt mi dopisuje, jem to na co mam ochotę, a na wadze aktualnie +7 kg. Jak na 28 tydzień to chyba nawet nieźle. Oby teraz na końcówce nie przybrać jakoś ekstremalnie.

Co to libido to u mnie bardzo małe. Demonem seksu nigdy nie byłam, ale teraz rzadko mam na cokolwiek ochotę. Niestety mężuś odwrotnie. Nie przeszkadza mu brzuch ani nic, a mi jakoś dziwnie. Z drugiej strony kiedy jak nie teraz, kiedy mamy dowolność i swobodę? Później połóg, karmienie, zmęczenie, dzidzia w łóżeczku obok...

Zrobilam cherbate i wyjelam czekolade z orzechami i powiem Wam, ze zeżarłam cala tak zeżarłam, a nie zjadlam!:szok:Nawet nie wiem kiedy sie skonczyla hehehehe a teraz maly jest tak zaslodzony, ze fika jak szalony

Karolina właśnie też opitoliłam tabliczkę czekolady a teraz racze się inką ;-)

Nie wiem jak to opisać ale znowu strasznie mnie boli brzuch tak jakby żołądek ale promieniju w dół że aż momentami mnie zgina

Witam się z sanatorium u mamy:-D Podczytuje was ale jakoś nie mam weny, odebrałam dzisiaj wypis i pisze że szyjka ma 32mm i co wy na to ?:>
Pozatym nie mam wogóle na nic weny, powinnam myśleć o dziecku i kupować reszte wyprawki bo niewiadomo jak z tym porodem a ja myśle o dupie marynie, jakoś mało o dziecku. To chyba przez to że tydzień o dziecku myślałam dniami i nocami teraz mózg mi odpoczywa. Odnośnie lini na brzuchu-nie mam jeszcze takowej, ale jeszcze z dwa tygodnie i zostane bez pępka bo mi już z dołku wychodzi:-D
Pozdrawiam

edit: ja na zgage albo migdały albo zimne mleko no i przedewszystkim zero soków słodkich! OD kiedy jest tylko woda i herbata rzadko zdaża się zgaga a tak lubiałam porzeczkowy:eek:

reklama
myg to szyjka długa :) pięknie :)
Ja za to coraz częściej myślę o dziecku i porodzie. Szerokim łukiem omijam temat u nas na forum o porodach. Mam głupie myśli, że za wcześnie urodzę, albo, że podczas porodu coś pójdzie nie tak... muszę jakoś zmienić myślenie na jakieś pozytywniejsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry