Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie myg ma racje gdzie jesteście katia, kerna, monila i pozostałe????? Bo nam forum zlikwidują jak będzie tak pusto ;-)
Mi jeszcze reczy do szpitala zostały i apteka. Coraz więcej ludzi z rodziny sie pyta co nam kupić itd, co bardzo cieszy więc jakoś to podziele ;-) Cicho tu jak makiem zasiał... :-(
Wyjątkiem są tylko rzeczy apteczne, no i oczywiście nieraz cos kupię normalnie będąc w sklepie, ale to co wiem, co juz sprawdziłam to alle jak najbardziej
I tak jak dzisiaj zakupy u jednego sprzedawcy, choć nie zawsze tak się udaje.Darusia89 witaj ;-)
Hej my wczoraj rodzinnie byliśmy na basenie i podczas pluskania złapał mnie ból lewej strony podbrzusza ktory przeszedł dopiero koło 4 nad ranem do tego od wczoraj czuje słabsze
ruchy takie jakby przytłumione zobacze jak to będzie do wieczora najwyżej dla świętego spokoju pojade na Ip a tak mam zamiar dziś lenichować:-) a popołudniu czeka nas wwizyta teściowej i prababci Kacpra