Witam się o poranku :-)
Wyprawiłam M do pracy i już spać nie mogę. Ale, że dziś wczesna pobudka to i też wcześniej spać poszliśmy, a tu widzę dyskusja mnie ominęła ;-)
Eve jak najszybciej wybierz się do lekarza. Może jeszcze uda się to zatrzymać, żeby nie schodziło niżej. Wracaj do zdrowia
Gabi a możesz podzielić się tym sprzedawcą z allegro? Może więcej z nas się skusi na zakupy internetowe ;-)
Myg ja sobie lekarzy oglądnęłam wcześniej w kompie i aż mi łza się zakręciła. Jaka by nie była ta Olga, to dziecko straciło matkę :-( Tylko ciekawi mnie co teraz, nagle Maks znowu zechce Alicję?! Trochę dla mnie niedorzeczne to wszystko...
Sandra ja nie pomogę w tej kwestii. Mam wózek od siostry i jaki jest takim będę się cieszyć. Zresztą z tego co pamiętam to nie ma kółek skrętnych a całkiem dobrze się go prowadziło. Tylko, że nie mam porównania więc może któraś bardziej doświadczona mamusia bardziej Ci doradzi ;-)
Darusia datę według OM mamy tę samą, zobaczymy któremu bardziej będzie się spieszyło na świat ;-) Wejdź na suwaczki.com ustaw sobie co tam chcesz, skopiuj i u nas wejdź w panelu użytkownika w edytuj sygnaturę, wklej i zapisz. Powinno się pojawiać.