Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie opłacało mi się do domu jechać więc pojechałam do laboratorium zawieść mocz na posiew a tam ponad 20 osób przedemną więc sobie trochę poczekałam, pojeździłam z mama pozałatwiałyśmy sprawy i znowu na szpital do lekarza aaaa tam peeeeełno ludzi nie sądziłam że największym chamstwem dla kobiety w ciązy może być inna starsza kobieta, babcie wpychały się jak nie wiem co, nie obchodziło ich że mam bilecik po za kolejnością jedna popchnęła mnie na ścianę po dobrej godzinie stania pod gabinetem weszłam w końcu na dosłownie 10 min i dostałam glukometr, od wczoraj badam cukier i wszystko jest okej mimo że lekarz kazała jeść normalnie tak jak jem ;-)
byłam dzisiaj na szkole rodzenia, tematem był połóg, nawet troche się dowiedzialam. Zapisałam się na wyjście do szpitala na uwaga: 18grudnia
mam nadzieję że mój mąż pójdzie ze mną no i że prędzej nie urodze ;-) Dziewczyny sobie inne poćwiczyły mięśnie kegla, a ja siedziałąm i patrzyłam bo dopiero po 37tyg moge zacząć ćwiczyć hehe. Mam jakieś dziwne przeczucie że urodze w styczniu, tak w połowie, Mój mąż sie śmieje że byle po wypłacie