Selerowa no przechwaliłam się bo godzine po śniadaniu miałam cukier 151

także nie wiem jak to jest z tym cukrem moim ;-) Ty już tak na dobrą sprawę zaczęłaś 30 tydzień! jak to szybko zleciało

a to że tęsknisz za córcią mimo ze tak jak piszesz diabełek z niej to całkiem normalne ;-) Ja nie wiem jak ja będe przeżywała to jak będę zmuszona zostawić małą ;-)
Myg i tak bardzo dobrze że masz pozwolone wyjść ;-) w którym Ty teraz jesteś tygodniu?? ;-) że już masz przeczucie na połowę stycznia ;-)
Kasoku ja duzego biustu też nie posiadam i mam rozstępy
Edda u nas zbytnio nie ma tego zwyczaju tłuczenia szkła ale że moja rodzina jest z południa Polski i jak przyjechali do nas na wesele to też dzień przed tłukli szkło a my musieliśmy to sprzątać ;-) Fajny zwyczaj ;-)
Kasoku nam się podobało to tłuczenie szkła tak na prawdę tłukli wieczorem koło 21 i było polewanie wódki na dworze, śpiewy dla nas takie rozluźnienie przed ślubem
Różne są zwyczaje, np na południu u mojej rodziny to świadek śpiewa na Pana młodego z ozdobioną ciupagą, świadkowa przypina gościom jakieś wstążeczki, są starostowie a u nas na północy nie bardzo takie zwyczaje