reklama

Lutóweczki 2014

To ja się pochwalę :-) mam kochanego męża, który bez problemu pomaga mi w depilacji - i nawet mu to sprawniej wychodzi niż mi i cieszę się, że nie muszę trenować jakiś wygibasów z lusterkiem ;-)

A co do cellulitu to w ciąży pojawił mi się na całych nogach (uda, kolana,łydki) :wściekła/y: Myślicie, że uda się tego szybko pozbyć po porodzie?

A i jeszcze jedna sprawa - ostatnio byłam załamana, że nigdzie nie mogę dostać stanika w moim obecnym rozmiarze (80 F :baffled:, normalnie nosze 75 D) i dzisiaj znalazłam w Pepco - taki miękki, całkiem zwykły stanik na grubych ramiączkach, przy tym nie sportowy i nie wygląda jak po babci ;-)

reklama
Wiecie co ja nawet sie tak nie ogladam, mam celulit i rozstepy. Cyce to rosna jak szalone i o dziwo wcale mnie nie bola. Przed ciaza mialam male B a teraz mam podwojne D:baffled: moj sie smieje ze mnie, ze mam dojary i jak ja takie cos przyloze naszemu malutkiemu synkowi i bede cvhyba musiala mleko innym matkom w szpitalu dawac bo pewnie z takiego rozmiaru bedzie duzo mleka heheheh:-D:szok:

Karolina - z cycami idziemy łeb w łeb ;)

Madga - wow jakiż biustttt!! ja po ciązy masaz bańkami chińskimi, tylko przy karmieniu nie można go stosować, a działa cuda podobno! bańki już mam kupiłam, miałam sie masować a tu ciąża :)

Kasoku - z tą dynią - buhahahh :P

kasoku usmialam sie z Twojego postu o dyni:D Dobry pomysl:)

Ja dzis posprzatalam caly dom. Wzielam odkurzacz i wiecie jak to jest jak juz sie go ma w reku to na raz sie obleci wszystko. Ale nie pomyslalam, ze przeciez w ciay jestem i juz nie moge tak latac. Na koniec chcialam sie wyprostowac i padlam na kolana bo tak mnie plecy zabolaly:/

edda89 u mnie też jest ta tradycja z trzaskaniem szkła przed weselem. Ja tez miałam ;/ I nie wiem dla kogo to jest fajne ale dla mnie nie było. Co posprzątałam to zaś mi to wywalili i tak bez końca...
Ja z lusterkiem próbowałam i nie umiem za nic. paruje i źle widać. Jakoś dałam rade dzis sie ogolić ale co sie nagimnastykowałam... haha
kasoku świetny pomysł z tą dynią. Widać pomogła w zrozumieniu :)

Ja jutro z rańca ide do gina po wyniki z glukozy-ciekawe jak tam wyszlo. Ja dziś kupiłam trochę kosmetyków dla małego. Mnie jeszcze rozstępy nie wyszły a cyc mam duże c-wiele nie urosły jeszcze.Normalnie nosze C..troszke sie powiekszyły,ale normalnie w moje stanki sie jeszcze mieszcze. A cellulit to miałam przed ciążą na udach,tyłku i nadal mam... :/

reklama
Karolina takze dolaczam do klubu z B na D:)... Jak ja bym chciala zeby zmalaly tylko do C.... Po za tym w ciazy sa takie twarde a i sutki ladnie stercza:) Ale na operacje sie nie skusze:) Mialam operacje nosa, a to ze wzgledu, ze mialam zlamany (nie wiedzialam nawet o tym..choc pamietam epizod w liceum jak mnie strasznie bolal po stluczce przy grze w koszykowke)...no i przy okazji przeswietlenia, bo czesto mi sie robila od zimna sina kreska na nosie, okazalo sie ze byl zlamany i kosc nawet nie zrosla sie do konca..I tak zaliczylam pierwsza i OSTATNIA operacje plastyczna... W zyciu zadnych cierpien wiecej z powodu wygladu...Wyobrazcie sobie nos i poliki jak u swinki... tak spuchlam.... moj maz przez 2 tyg chodzil za mna i mowil chrum, chrum....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry