Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Największe wyniki mam po śniadaniu bo wczoraj po obiedzie i kolacji miałam dobre wyniki, ciezko będzie sie przyzwyczaić do diety, ale lubię i pieczywo i ryż ciemny, a najgorsze że banan i winogron to jedyne owoce które mi najbardziej wchodzą ;-) no nic ważne że przy końcówce taka dieta a nie od poczatku ciązy więc jakoś przeżyje, zobaczymy co mi powie lekarz w środę na kontroli...
Co do kolendy to u mnie w domu rodzinnym kolenda dopiero w styczniu była a tu takie cyrki
ehh przynajmniej choinki nie będzie mi oglądać 
wkurw na meza
, bo jutro w góry do córci jade a tam już przymrozek a ja w ciąży na letnich 
ale mi się śmiać chciało jak czytałam o tych facetach - ginekologach, wiesz co ja bym może poszła do gina faceta, ale u nas w mieście to w większości młodzi ginekolodzy, byłam prywatnie u dziadka gina który wkurzał mnie głupim gadaniem że będąc z chłopakiem powinnam zabezpieczać się tabletkami - co w moim przypadku nie wchodziło w gre, drugi miał mega stary sprzęt usg, nie miał dopochwowego, kolejny jaki humor taki lekarz i stwierdziłam że pójde do kobiety prywatnie ;-) Jak Ty to robisz ze chudniesz w ciąży???