reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Magdalena0713 właśnie też sie bardziej ku takiemu skłaniałam ale chciałam poznac opinie doświadczonych mam. Wydaje mi sie lepszy niż ten z pompka,bo w przewodzie może mleczko zalegać a tak prosto do buteleczki idzie. Dziękuję za podpowiedź ;)

Sandra ja nie słyszałam o takim monitorze oddechu z wkładem do pieluszki. Tylko o tych płytkach pod prześcieradełko. I nad takim myślę, ale dziś dowiedziałam się, że kuzynka chce mi oddać swoją nianię, której prawie nie używała i nie wiem czy jest z monitorem oddechu...Jeśli nie to mam nadzieję, że uda mi się dokupić te płytki do niego.

Mój mały jakoś tak się rozpycha na boki mam wrażenie, czasem wchodzi mi gdzieś z prawej strony pod żebra i sama nie wiem jak leży. Jakieś 6 tygodni temu na 3d był już prawie główką w dół, teraz na wizycie prawdopodobnie w poprzek. I sama się czasem zastanawiam jaką część ciała wypycha ;-)

Dzień dobry:-) nie śpię już od godziny, czuję się fatalnie, jutro chyba trzeba będzie iść do lekarza.

Hmm jaka promocja w tesco? Oglądałam gazetkę i widziałam coś za 88pln z kartą clubkart za te duże paki. Popatrzę zaraz i makby coś wyślę mężona. Mam paczkę jedynek, mega pakę dwójek i trójek, ale chyba kupię jeszcze dwójki:-)

Mój Młody ułożony jest od początku poprzecznie, a dół tak napierdziela, że czasem ciężko ruszyć się.

Wiecie co, ja to jakoś mało rozgarnięta jestem, ot blondi z kawałów:-) pisałam Wam, że jestem na insulinie. Otóz wczoraj się okazało, że gucio prawda. Jedna rozgarnięta trafiła na równie roozgarniętą panią magister :-) i nie dostałam igieł do pena, wobec czego to moje aplikowanie nie było aplikowaniem:-) żeby jeszcze diabetolożka coś powiedziała na te at igieł, ale pokazała samego pena i jak się robi zastrzyki, więc nawet mi nie przyszło do głowy, że coś jest nie tak. Dopiero wczoraj coś mi nie pasowało, pojechalismy do apteki i się zdziwiłam :-) a wkurzałam się codziennie na wysoki cukier ma czczo:-)
Faktycznie chyba ta ciąża wali mi na główkę:-) synuś rozum zabiera mamusi:-) ale to dobrze:-) niech bierze:-)

Idę zaraz coś wciągnąć, bom głodna.

Ja mam narazie kupione pampersy 1 i zastanawiam sie czy kupowac wieksze bo pewnie troche gosci do mnie przyjdzie. Jak beda pytac co chce to powiem pampersy :-P Albo moze chociaz 1 paczke dwojek wezme? zobaczy sie.
Selerowa no co Ty czyli przez caly czas nie bylas leczona ??? Dobrze ze sie nic powazniejeszego nie przydazylo. I wlasnie bylam zdziwiona jak mowilas ze masz rano taki wysoki cukier skoro bralas insuline. Czyli teraz jest wszystko ok? Dziala bez zarzutow?

Co do pampków to ja mam paczke 140szt-2rozm i 180szt rozm3. Narazie nie kupuje 1, jak sie młoda za mała urodzi to sie kupi na szybciora. A w ulotce z tesco pisze o promocji, przynajmniej u mnie jest taka promocja, obczajcie na necie ;-)

Witajcie mroźno niedzielnie, ale słonecznie :)
ja nie mam żadnych pampersów, będę kupować przed samym porodem
ja posiadam laktator Medela Mini Electric - może być ręczny i elektryczny i chwalę go sobie, wystarczy odświeżyć go

Dziewczyny czy Wy też tak macie, ja ciąglę mam jakąś wydzielinę, chodzić muszę z wkładką bo mam mokre majtki dosłownie

reklama
eve82 wydzielina w 3 trymestrze może się zwiększyć. Ja praktycznie od początku ciąży noszę wkładkę. W sumie u mnie ilość tej wydzieliny póki co się nie zwiększyła. Bardzo mokrej jej nie mam. Każdy ma też inaczej. A jaką barwę masz tej wydzieliny ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry