• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
mi 90 % szpitali i pracownikow w szpitalach od lekarza do salowej w Polsce kojarzy sie wlasnie z takim zachowaniem, szczerze to jade i mam nadzieje ze nic mi sie nie przytrafi bo pl lecznoctwo to dla mnie horror.
mnie cos dzisiaj zaczal pobolewac brzuch jak na okres az musislam sobie usiasc i czekam az przejdzie,mam nadzieje,

A mnie muli coraz bardziej nie wiem czy ze stresu czy fasolinka dokazuje. a tu za 2h trezba się bronić. dobrze ze siostra bedzie na miejscu to jakoś to ogarne bo nie mam wyjścia! mam nadzijee ze już gorzej czuc sie nie bede.

Kasieczek powodzenia i trzymam kciuki, teraz myślisz za dwoje więc na pewno się uda :-) jadę zaraz do kliniki i mam nadzieję że zobaczę serduszko a moja kruszynka podrosła, strasznie się denerwuję.

trusawa tzrymam kciuki za egzam!

kasieczek ah ta obrona:)bedzie dobrze, pstaraj sie wyluzowac!

mama stach ja juz kiedys na forum slyszalam taka historie o plemnikach co wytrzymaly tydzien ;)

hej :-) a ja trzymam kciuki za Wszytskie mamusie które mają przed sobą egzaminy ;))) oraz za wszytskie fasolki ;-) Czytałam czytałam i juz sie mi to poplątało hyh;-) W każdym bądź razie wierze w to że wszytskie nasze fasolinki są zdrowe i pięknie rosną !!! :-D

Monila czy Ty jesteś z Pszczyny ??? Wiesz ja rodziłam w pszczynie i mam podzielone zdanie ...

A ja od 2 dni mam wieczorami straszne mdłości .. bleee.. i do tego słabości mnie ogarniają .. masakryczne .. A no i najważniejsze powiedzcie mi czy Was też poboluje kregosłup bo ja spać nie moge z bólu i boje sie że to może cos nie tak .. juz nie pamietam czy mnie w pierwszej ciązy bolał ...:-(

Hey mamusie ;) powodzenia na egzaminach !!! Ja dzis czuje sie o Wiele Lepiej wczoraj mdlilo mnie przez caly dzien a dzisjaj Jak narazie spoko ;) mnie tez plecy bola tak Jak na okres. Wczesniej pobolewal tez brzuch Ale ustapilo , moja Gin powiedziala ze böle podbrzusza sa wtedy kiedy powinna wystapic miesiaczka . Pozdrawiam i milego Dnia zycze kochane ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry