reklama

Lutóweczki 2014

Bry

u mnie tez pochmurnie i chłodnawo ...ale i tak zaliczymy spacerek popołudniu ;-) trza sie hartować :-D

Olis coraz madrzejszy , usmiecha sie cała buzia i na głos ;-) interesuje go wsio co kolorowe ... noszac go po mieszkaniu głowa mu chodzi na wszystkie strony haha taki ciekawy jest :-pgaworzenie jego jest przesłodkie :happy2:

Eve wspolczuje alergi ...:-( przytulam

Edda no i kiedy my sie na ten spacer ugadamy w parku ?? cos pogoda ostatnio nie dopisuje :-(

miłego dnia

reklama
Bry:-)
Noc do 3 super, chyba pierwszy raz przerwa jedzonkowa trwała 6 godzin. Od 3 godzina płaczu, jęków, stękania i w końcu cisza. Przed 5 znowu jedzenie. Przed 7 jedzenie, teraz też już pojadł i coś marudzi.

Monila, teraz trzeba szykować kamery albo telefony i nagrywać:-) z Mają mamy mnóstwo takich filmików i czasem je oglądamy:-)
Dziś zbuntowałam się i zapwiedziałam, że na obiad tylko zupy. Nie protestowali:-)
Deska do prasowania się uśmiecha. Idę póki Nikolas łaskawy

Selerwoa na własnie ze jak tylko zaczynam go nagrywac to Olis powazny sie robi :-p haha :blink: no to super ci mały pospał :happy: a moze potem brzusio go bolał ??? u nas od dłuzszego czasu Olis zasypia kolo 20 a wstaje o 2 lub 3 :happy:

ojj prasowanie prasowanie ... u mnie ostatnio codziennie była sterta prasowania

Ostatnia edycja:
Selerowa super noc!! :-)

Monila no właśnie Michaś tak samo- uśmiecha się, gaworzy, a ja tylko włączę nagrywanie to patrzy z poważną minką :-D

Mąż poprowadził samochód do mechanika. A co jest w samochodzie??? Stelaż od wózka. Brawa dla mnie :angry: Dziś byczymy się w domu. Szkoda, po pogoda zaczęła się poprawiać. Ale jutro cały dzień spędzimy w parku :tak:

my mamy dzis pierwszy bilans, mala podkatarzona, ciekawe czy chociaz cieplo ma w gabinecie??pewnie bedzie pogadanka czemu nie szczepimy i spprawdzenie mnie po porodzie wszystko razem na jednej wizycie chore, oczywiscie tutaj nie sprawdzaja ginekologicznie tylko gadaja ale i tak chore

Jednak mój mąż jest bardziej myślący niż ja. Zaniósł stelaż wózka do piwnicy. Spacer uratowany :-D

Verita
daj znać, co powiedzieli na wizycie

hej., Edda i Monila wezcie mnie na spacer ja spod Mikolowa jestem ;-),
Eve wspolczuje alergii,
mój już się uśmiecha i robi guuuuguuuu i cos tam po swojemu, ale to jest przesłodkie, kochane, wtedy mogłabym go zjeść :tak:,
w przyszłym tygodniu szczepienie mnie czeka, az się boje :-(
U nas tez pochmurno, chociaż słoneczko na moment wyszlo, tez ide po południu na spacerek nakarmię Mlodego i dawaj.

Hej
My po szczepieniu ale tylko podstawowe rota i pneumo przeniesione na za 3 tyg z powodu problemów z brzuchem ale biedaczek płakał aż mnie się ns płacz zebrało :-(
Eve ja myślę że my mamy to samo ale oczywiście lekarz dziś powiedziała że ona nie wie dlaczego i co się z nim dzieje kazała biogaje dawać chyba też muszę się fo specjalisty wybrać jakiegoś. Ja już Odstawilam cały nabiał a od 3 dni drób. Mały ma już wręcz biegunkę robi dość rzadkie kupki nawet 8 razy na dobę wczoraj były na dodatek zielone aż ma pupę wyzarta dziś sa żółte i bardziej zbite ale od rana już 3 były ech

reklama
Poprasowałam, 3 odcinki To nie koniec świata za mną:-) zaraz idę doprowadzić się do stanu używalności:-) i chyba podjadę do pani doktor z wynikami.
Katia:-) no ci pwiem, że trafiłaś na myślący egzemplarz:-)

Szkoda, że ja mam tak daleko, też bym przyjechała.

Grzechotka, oj...wiesz, że może być gorzej po biogai? U nas się nie sprawdziła, trzy dychy wydane. Ja chyba spróbuję ten syropek, o którym pisała chyba Monila - lactulosum coś tam. Też kupione, ale jeszcze nie podawałam.

Monila, tak, to brzuszek. Aż serce boli jak on tak płacze.
Moja Majka to urodzona aktorka:-) od początku uwielbiała błysk flesza cz światełko kamery:-) tak jej zostało do dziś:-) dziś w szkole mają zdjęcia, więc wczoraj był przegląd szaf, obmyślanie fryzury:-) modelka:-)
A pisałam, że znowu będzie brać udział w przedstawieniu? Tym razem w Kopciuszku:-) ale na szczęście będzie albo siostrą albo szlachcianką:-)

Zmykam, bo się ne wyrobię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry