reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
zerkenlam w tabele ty Anioleczek mloda laska jestes :O
nie mialas problemow zeby w ten sposb zajsc w ciaze ? tzn nie kazali probowac innych metod ?

Hmm też mam termin na 14 02:tak: A jestem ciut dalej w ciąży. Nie wiem już jak to oni liczą;)

O to właśnie chodzi,Ze nie mam terminu na walentynki. Ostatnio jaki mi podali to 16 luty, według OM 19 luty a według 1 usg to chyba 4 marca. I bądz tu człowieku mądry :dry: a ja jestem na 99% pewna kiedy stworzyliśmy naszego Dzidziola ;-)

Ja miałam ostatnią @ 24 kwietnia- to była pierwsza i ostatnia @ po zabiegu. W ciążę zaszłam 10 albo 11 maja :) termin z OM wychodził 1 luty 2013, z usg było 4 lutego a na ostatnim wyszło nawet 24 stycznia :)

reklama
Do góry