reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Ja juz po duuuuzo badan dzis bylo a wiec Vivi to juz 100% Vivi wystawila cipulinde zeby ojciec nieliczyl na synka :D jest zdrowa i duza ma 25 cm wyprostowana i wazy 300 gram
Pięknie! Gratuluję!

No to ja już po wszystko ładnie pięknie Alex dalej jest Alexem waży Ju 489 g w czwartek idę na polowkowe i bardziej będziemy oglądać wszystko ale jak na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze :-)
Wow Bozienka!

Moje maleństwo miało ostatnio 160 gram... strasznie mało w porównaniu z tą wagą Waszych teraz!

Zobaczymy dzisiaj jak to będzie wyglądało.

Carolajna no powiem Ci ze w szoku jestem ze taki duży podawał mi wymiary główki i kości udowej ale zapomniałam tez małe nie były ;-) tak się zastanawiam czy to dobrze czy źle czy może oczy świadczyć lekarz mówił ze wszystko wporządku wiec mu wierze w czwartek będę bardziej oglądać maleństwo wiec może więcej się dowiem ;-)

NowaNatka
Dziekuje bardzo za odpowiedz.
Troszke mnie tu nie było... Skurcze męczyły mnie od 15/16 tc i niestety bolały. Od tygodnia jest lepiej. Sa skurcze ale nie tak mocne wiec juz lepiej. Zrobiono mi masę badań czy nie mam stanu zapalnego i na obecność bakteri we krwi i moczu. Wszystko było w porządku wiec zalecono odpoczywać tak często jak moge, zero odkurzania i dźwigania, i jak najmniej stresu.
Dzis zaczyna mi sie 20 tc.
23 września mam mieć usg. Jestem dobrej mysli. Licze ze wszystko bedzie dobrze.

reklama
Do góry